The Vampire Diaries: Volg de mysterieuze gebeurtenissen in Mystic Falls

The Vampire Diaries

Volg de mysterieuze gebeurtenissen in Mystic Falls

Afleveringen The Vampire Diaries

Kies een seizoen: 1 | Alles

Seizoen 1 - Afl. 1: Pilot

Wanneer een koppel een onbekende man aanrijdt op een verlaten weg verandert deze aanrijding al snel in een drama. De eerste schooldag op Mystic Falls is begonnen. Er is een nieuwe leerling, Stefan, die al snel het gesprek van de dag wordt. Elena en Jeremy hebben het nog altijd moeilijk met het verwerken van de dood van hun ouders. Elena is opzoek naar nieuw geluk die ze vindt bij de nieuwe leerling Stefan. Wanneer er tijdens een schoolfeest een leerling wordt aangevallen blijkt al snel dat de broer van Stefan (Damon) terug is van weggeweest. Tijdens ditzelfde feest wordt Caroline afgewezen door Stefan.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 2: The Night of the Comet

Er wordt opnieuw een dood stel aangetroffen. Het lijkt erop dat het opnieuw het werk is van Damon. De voogd van Jeremy en Elena, tante Jenna, heeft een gesprek met een leraar van de 2 om te spreken over de afwezigheid van Jeremy. Wanneer Stefan opvangt dat Vicki heeft gesproken over een vampier die haar zou hebben aangevallen probeert hij haar van iets anders te overtuigen met zijn 'overtuigingskracht'. Ditzelfde doet Damon om haar ervan te overtuigen dat Stefan haar gebeten heeft. Hoewel de vriendschap tussen Elena en Stefan steeds sterker wordt, wat eindigt in een lange zoen, stookt de broer van Stefan (Damon) in de vriendschap tussen de 2. De aflevering eindigt wanneer Damon samen met Caroline in bed ligt en zij gebeten wordt door hem.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 3: Friday Night Bites

Caroline wordt naast Damon wakker en probeert te ontsnappen. De beste vriendin van Elena, Bonnie, waarschuwt Elena voor het feit dat ze visioenen heeft gezien van de dood toen ze Stefan aanraakte. Stefan heeft een try-out bij het football team en wordt opgenomen in het team. Stefan grijpt in wanneer Tyler en Jeremy in een gevecht geraken. Elena merkt op dat Stefan zich in zijn hand gesneden heeft maar dat de wond al snel verdwenen is. Elena besluit na een gesprek met Damon te stoppen als cheerleader. Damon probeert Elena ervan te overtuigen dat zij met hem wilt zoenen maar dit mislukt door de ketting die ze draagt. Tijdens een gesprek tussen Damon en Stefan wilt Damon bewijzen dat hij niets menselijk in zich heeft en vermoord hij de football trainer.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 4: Family Ties

Elena en Stefan gaan opnieuw samen naar een feest. Vicki wilt graag dat Tyler haar mee neemt naar het feest. Damon stookt opnieuw in de vriendschap tussen Elena en Stefan en verteld haar meer over het verleden van de Salvatore´s. Hierop probeert Stefan zijn broer uit zijn leven te verbannen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 5: You're Undead To Me

Stefan houdt Damon nog steeds gevangen. Jemery verzoent met Vicki en de twee liggen samen in bed. Wanneer Damon met zijn krachten Caroline zo ver krijgt om hem thuis te bezoeken treft Caroline Damon opgesloten aan. Dit zijn de laatste secondes voor Zach. Wanneer Stefan samen met Elena wat gaat drinken in de Grill treft Stefan een oude bekende aan wat hem zenuwachtig maakt. Elena gaat daarom op onderzoek uit en treft beelden aan van 12 juni 1953 waarop Stefan te zien is. Elena gaat hierop poolshoogte nemen bij Stefan..

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 6: Lost Girls

Stefan biecht zijn hele verhaal op aan Elena over wat hij is en hoe hij leeft. Damon maakt jacht op zijn gestolen ring waarmee hij in zonlicht kan treden en ondertussen zit de lokale politie achter de vampieren aan. Stefan laat Elena de plek zijn waar hij vroeger heeft gewoond en verteld meer over zijn verleden. Vicki transformeert steeds meer in een vampier en haar drang naar menselijk bloed wordt steeds groter.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 7: Haunted

Tyler wordt aangevallen door Vicki op een parkeerterrein waardoor Stefan en Damon moeten ingrijpen. Bonnie probeert meer te weten te komen over haar verleden en over haar eigen krachten. Vicki heeft afgesproken met Jeremy op school en de twee zoeken een rustige plaats op. Wanneer Elena de twee aantreft maakt Stefan een eind aan het leven van Vicki. Bonnie komt erachter dat de halsketting van haar kostuum niet zomaar een ketting is. Ondertussen vraagt Elena aan Damon om Jeremy te overtuigen van iets heel anders dan wat er die avond is gebeurt..

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 8: 162 Candles

Stefan wordt op zijn verjaardag verrast door Lexi, één van zijn oudste vriendinnen. Damon krijgt Caroline zo ver om te proberen zijn ketting terug te krijgen. Ook maakt Damon opnieuw een slachtoffer waardoor zijn broertje Stefan weer in woede losbarst. Bonnie verteld Elena dat ze een heks is.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 9: History Repeating

De klas van Elena krijgt een nieuwe geschiedenisleraar: Alaric Saltzman. Bonnie heeft last van angstaanjagende beelden van één van haar voorouders. Stefan laat Elena weten de stad te verlaten. Bonnie gooit haar halsketting weg waarop ze van haar problemen probeert af te zijn. Caroline treft tijdens het graven in de tas van Bonnie te ketting van haar aan en vraagt Bonnie om uitleg. Caroline besluit om samen met Elena en Bonnie de voorouder van Bonnie op te roepen waarop te vreemdste dingen in huis gebeuren. Damon verteld Stefan eindelijk waarom hij terug is gekomen naar Mystic Falls.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 10: The Turning Point

Jemery heeft zijn hobby van vroeger weer opgepakt: tekenen. De sheriff verrast Damon en Stefan door bij hen thuis langs te komen. De sheriff geeft te kennen dat er weer een nieuw slachtoffer is gevonden. Damon opent de jacht op de nieuwe vampier in de stad en krijgt te maken met Logan Fell. Stefan toont voor het eerst zijn ware gezicht aan Elena. Alaric Saltzman dood Logan Fell tijdens een ruzie waarop Damon opnieuw wordt bedankt door de sheriff. Elena treft de foto van Katherine opnieuw aan waarop ze besluit te vertrekken. Tijdens haar rit naar huis overkomt haar het ergste..

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 11: Bloodlines

Damon is de eerste die Elena na het ongeluk aantreft. Damon besluit Elena mee te nemen naar Georgia om een oude vriendin op te zoeken. Tijdens zijn bezoek in Georgia raakt hij in gevecht met een andere vampier die hem ervan beschuldigd zijn vriendin te hebben vermoord.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 12: Unpleasantville

Jemery gaat in gesprek met zijn geschiedenisleraar over de doden in Mystic Falls. Stefan geeft Elena een belangrijk object waarmee zij in de gaten kan houden of ze in gevaar is. Elena loopt voor de zoveelste keer gevaar tijdens het verblijf in haar eigen huis waarna Damon voorstelt om Elena als aas te gebruiken..

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 13: Children of the Damned

Een aflevering met vele flashbacks waarin onder andere Katherine naar voren komt. Stefan maakt een grote klopjacht op het dagboek van Jonathan Gilbert waarop hij in aanraking komt met Alaric Saltzman.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 14: Let My Love Open The Door

Elena wordt wakker na haar 'ontvoering' en probeert te ontsnappen. Wanneer ze tegengehouden wordt, treft ze haar vriendin Bonnie aan. Anne wil met Stefan een deal sluiten wat betreft de grimoire. De oma van Bonnie besluit mee te werken aan het openen van de tombe. Anne, Stefan en Damon gaan naar binnen om te halen waar ze voor gekomen zijn. Voor iemand die dichtbij Bonnie in het leven staat, loopt het niet goed af...

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 15: A few good men

Binnenkort!

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 16: There Goes The Neighborhood

Binnenkort!

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 17: Let The Right One In

Binnenkort!


Seizoen 1 - Afl. 18: Under Control

Binnenkort!


Seizoen 1 - Afl. 19: Miss Mystic Falls

Binnenkort!