The Mentalist: Discussieer mee over het vervolg van het tweede seizoen!

The Mentalist

Discussieer mee over het vervolg van het tweede seizoen!

Afleveringen The Mentalist

Kies een seizoen: 1 | 2 | 3 | Alles

Seizoen 3 - Afl. 1: Red Sky at Night

Na de ontmoeting met Red John en de waaschijnlijke dood van Kristina's, weet Patrick Jane niet meer of die nog wel bij CBI wil werken.


Seizoen 3 - Afl. 2: Red Sky at NightCackle-Bladder Blood

Wanneer de zwager van Patrick Jane terug in de stad komt blijkt hij een moord gepleegd te hebben. Jane probeert prive en zakelijk gescheiden te houden.


Seizoen 3 - Afl. 3: The Blood on His Hands

Sekteleider Bret Stiles biedt Jane informatie over Red John en de verdwijning van Kristina om te proberen hun relatie te verbeteren.


Seizoen 3 - Afl. 4: Red Carpet Treatment

Jane en het team onderzoeken de moord waar de verdachten van vrijgelaten is op het resultaat van het DNA onderzoeken.


Seizoen 3 - Afl. 5: The Red Ponies

Wanneer een getalenteerde jockey vermoord aangetroffen wordt. leidt het spoor naar de paardenrenbaan. Patrick Jane probeert met zijn gave contact te zoeken met de paarden.


Seizoen 3 - Afl. 6: Pink Chanel Suit

Binnenkort!


Seizoen 3 - Afl. 7: Red Hot

Binnenkort!


Seizoen 3 - Afl. 8: Ball of Fire

Binnenkort!


Seizoen 2 - Afl. 1: Redemption

Het CBI team komt erachter dat de Red John zaak overgenomen wordt door een nieuw personage binnen de serie. Het team onderzoekt de moord op een vrouw die beschuldigd wordt van het stelen van een miljoen dollar van haar werkgever.


Seizoen 2 - Afl. 2: The Scarlet Letter

Jane doet er alles aan om er achter te komen wat voor nieuwe informatie Agent Bosco heeft over de Red John zaak. Het team onderzoekt de dood van Kristin Marley, de assistent van de Senator.


Seizoen 2 - Afl. 3: Red Badge

Wanneer het team een anonieme tip opvolgt vinden ze het levenloze lichaam van een kinderverkrachter die Lisbon jaren geleden achter de tralies heeft gezet. Het lijkt er al snel op dat Lisbon de hoofdverdachte is in de zaak.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 4: Red menace

Het team onderzoekt de dood op een advocaat die een bende uit een motorclub vertegenwoordigde.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 5: Red scare

Het team treft het levenloze lichaam aan van een architect die het huis na het overleiden van de bekende Walter Beckworth heeft opgekocht. De lokale positie spreekt van 'geesten' en 'verborgen schatten' die zich in het huis zouden bevinden. Jane bedenkt opnieuw een methode om de dader te achterhalen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 6: Black gold and red blood

Bosco ontdekt de manier waarop Jane op de hoogte wilt blijven (aflevering 2 van seizoen 2: The Scarlett letter) van de Red John zaak en zet hem achter de tralies. In de gevangenis heeft Jane zijn weg al snel gevonden en probeert hij medegevangenen te helpen. Vanuit de gevangenis helpt Jane het team van Lisbon met een zaak.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 7: Red bulls

Minelli wil een betere band ontwikkelen tussen het team van Lisbon en Bosco. Hij wil dat de teams gaan samenwerken binnen een ontvoeringszaak.


Seizoen 2 - Afl. 8: His Red Right Hand

Van Pelt en Rigsby worden naast elkaar wakker. Ze worden beide gebeld wanneer het team wordt ingeschakeld om de dood op een man te onderzoeken. Het team krijgt te maken met een interne schietpartij waarbij werknemers, waaronder Bosco, betrokken raken. Minelli neemt een week na dit incident ontslag.


Seizoen 2 - Afl. 9: A Price Above Rubies

Het team onderzoekt de moord op een rijke juwelier. De zaak krijgt een geheel andere wending wanneer de hoofdverdachte levenloos wordt aangetroffen.


Seizoen 2 - Afl. 10: Throwing Fire

Het team onderzoekt de moord op een ex-professionele honkbal speler die zijn eigen opleiding is begonnen voor opkomende talenten. Tijdens deze aflevering wordt Jane bewusteloos geslagen en krijgt hij te maken met flashbacks uit zijn jeugd. Jane lijkt deze zaak volledig alleen op te lossen.


Seizoen 2 - Afl. 11: Rose Colored Glasses

Het team onderzoekt de moord op een koppel die onderweg was naar een school reünie.


Seizoen 2 - Afl. 12: Bleeding Heart

Binnenkort!


Seizoen 2 - Afl. 13: Redline

Het team doet onderzoek naar de dood van Liselle Douglas, een jonge autoverkoopster. Douglas was aangetroffen in de kofferbak van een dure auto.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 14: Blood In, Blood Out

Jane ondersteund Cho bij een moordonderzoek die hij uitvoert in samenwerking met de politie. Het gaat om een vriend uit het verleden van Cho die slachtoffer is geworden.


Seizoen 2 - Afl. 15: Red Herring

Het team wordt ingeschakeld om te dood van Gabriel Barge, een chef-kok, te onderzoeken.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 16: Code Red

Alicia Seberg vraagt het CBI team onderzoek te doen naar een terrorist die vermoedelijk bezig is geweest met een giftige stof.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 17: The Red Box

Het team doet onderzoek naar de dood van een docent. Het onderzoek verandert al snel in een zoektoch naar een onbetaalbare ring die gestolen is uit een Brits museum. Ondertussen maakt Lisbon zich druk over de komst van Molly Hightower.


Seizoen 1 - Afl. 1: Pilot

Het team krijgt te maken met een dubbele moord. Hoewel het team denkt dat de dubbele moord het werk is van Red John denkt Jane dat ze te maken hem met iemand die de methode van Red John probeert na te bootsen.


Seizoen 1 - Afl. 2: Red hair and silver tape

Het team onderzoekt de dood van een jonge vrouw die vastgeboden aangetroffen wordt in een wijngaard. Lisbon houdt er rekening mee dat dit het gevolg is van een ruzie tussen 2 geliefden. Jane denkt dat het team te maken heeft met een seriemoordenaar. Jane gaat verder met zijn eigen theorie en zet samen met het team een plan op om te moordenaar te pakken.


Seizoen 1 - Afl. 3: Red Tide

Het lichaam van een vrouw spoelt aan op het strand van Santa Marta. Het team verdenkt een groep vrienden. Wanneer gesprekken met de verdachten niets opleveren gebruikt Jane zijn eigen techniek om de zaak op te lossen.


Seizoen 1 - Afl. 4: Ladies in Red

Een rijkie bankier wordt dood in zijn kluis aangetroffen. De bankier is zwaar mishandeld en doodgebloed. Het team moet in het privé leven van de bankier duiken om te achterhalen wie de moordenaar is.


Seizoen 1 - Afl. 5: Redwood

In het bos wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. De vriendin van de jonge vrouw is vermist. De vriendin wordt de hoofdverdachte wanneer ze bebloed wordt aangetroffen. Ze hoofdverdachte kan dood geheugenverlies niet vertellen wat er gebeurt is.


Seizoen 1 - Afl. 6: Red handed

Het team krijgt de maken met een omgebrachte hotel en casino eigenaar. Terwijl het team de maffia verdenkt gebruikt Jane zijn gave om flink wat geld te verdienen.


Seizoen 1 - Afl. 7: Seeing Red

Wanneer Rosemary Tennant wordt omgebracht brengt dit Jane naar haar psychiater. De psychiater claimt de dood van Tennant aan hebben zien komen.


Seizoen 1 - Afl. 8: The Thin Red Line

CBI wordt ter hulp geroepen bij een moord, wanneer een staats getuigen in een drugs zaak dood wordt gevonden in een hotel kamer. De lokale politie denk dat Rick Carass, de drugs dealer die berecht wordt, achter de moord zit. Maar Patrick Jane denkt daar anders over.


Seizoen 1 - Afl. 9: Flame Red

Een moord in een kleine stad wordt onderzocht. Als snel blijkt het een moord te zijn welke gepleegd is als wraak.