Serie overzicht

Alles over Bones

Bones

Volg het team van wetenschappers aan het Jeffersonian instituut

De serie Bones volgt een team van wetenschappers die werkzaam zijn aan het Jeffersonian instituut in Washington. Het team probeert (langlopende) moordzaken op te lossen aan de hand van slechts enkele botresten, schedels of andere lichamelijke overblijfselen van de slachtoffers.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/bones/

Alles over Castle

Castle

Moorden geïnspireerd door de boeken van Richard Castle

Richard Castle is een beroemde misdaadauteur. Wanneer het succes hem begint te vervelen en hij kampt met een 'writer’s block', wordt hij gevraagd om het NYPD te helpen. De politie van New York zit een moordenaar op de hielen, die zijn inspiratie voor de moorden uit de boeken van Rick Castle blijkt te halen.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/castle/

Alles over CSI

CSI

De hitserie van RTL4, elke maandag om 20:30!

Volg een team van forensisch specialisten in Las Vegas die verschillende misdrijven in de stad probeert op te lossen. Deze delicten variëren van verkrachtingen, vermissingen en opzettelijke brandjes tot aan moord & doodslag door de georganiseerde misdaad.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/csi/

Alles over CSI New York

CSI New York

Alles over de succesvolle spin-off van CSI

CSI NY gaat over een forensisch onderzoeksteam, die sporenonderzoek verrichten ten behoeve van strafrechtelijk onderzoek. Het team maakt hierbij gebruik van de high tech wetenschap om de bewijzen te verzamelen en te volgen, waardoor ze uiteindelijk in staat zijn deze misdaden, in dit geval in de Big Apple, op te lossen.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/csi-new-york/

Alles over Dexter

Dexter

Dexter Morgan is zowel forensisch onderzoeker als seriemoordenaar

Dexter Morgan is forensisch onderzoeker bij de politie in Miami. Hij staat zijn eigen zus, Debra Morgan, vaak bij in het oplossen van een moordzaak. Naast zijn politiewerk heeft hij een andere onwaarschijnlijke bezigheid. Sinds zijn jeugd heeft hij al moordlustige neigingen en maakt hij mensen koud 'die het verdienen'.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/dexter/

Alles over Flashpoint

Flashpoint

De SRU neemt het over wanneer het onhoudbaar is

De serie Flashpoint gaat over de 'Strategic Response Unit'. Dit is een speciale eenheid van de Canadese politie uit Toronto. De taak van deze eenheid is situaties op te lossen welke voor de politie te ingewikkeld zijn. Dit zijn voornamelijk gijzelingen, bomdreigementen en zwaarbewapende overvallen.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/flashpoint/

Alles over Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

De Amerikaanse ziekenhuis serie met McDreamy

Grey's Anatomy is een Amerikaanse ziekenhuis serie. In de serie worden er verschillende personages gevolgd waaronder 5 afgestudeerde medici. Het draait in de serie voornamelijk over de liefdes relaties van de personages Meredith Grey en Derek ‘McDreamy’ Sheperd en de andere artsen.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/greys-anatomy/

Alles over House

House

Dr. House behandelt patiënten met ongewone en mysterieuze ziekten

Een Amerikaanse ziekenhuis serie waarbij de invalide Dr. Gregory House centraal staat. Dr. House leidt een team van jonge diagnostici. Samen met dit team probeert Dr. House het leven van patiënten met soms ongewone en mysterieuze ziekten te bestrijden.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/house/

Alles over Lost

Lost

Elke vrijdag om 22:30 op NET5

48 mensen overleven de vlucht 'Oceanic flight 815'. Het eiland waar de 48 terechtkomen zit vol gevaren en ze zullen met ze allen moeten zien te overleven. Discussieer mee en lees alles over het zesde en laatste seizoen.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/lost/

Alles over NCIS

NCIS

Eén van de best bekeken series uit Amerika!

NCIS de afkorting van 'Naval Criminal Investigative Service'. Het NCIS team, onder leiding van Leroy Jethro Gibbs, heeft als doel het oplossen van moorden welke gelinkt zijn aan de marine of de zeemacht, ongeacht de rang van deze persoon. Het team heeft zo zijn eigen manieren voor het oplossen van deze moorden.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/ncis/

Alles over NCIS Los Angeles

NCIS Los Angeles

De succesvolle spin-off van de hitserie NCIS

In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Special Projects team ingezet de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse special agents undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de criminaliteit.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/ncis-los-angeles/

Alles over Numb3rs

Numb3rs

FBI team dat misdaden oplost met wiskundige formules

De serie Numb3rs speelt zich af in LA. FBI-agent Don Eppes lost met zijn team en broer misdaden op voor de FBI. De broer van Don is een wiskundig genie en gelooft dat alles in de wereld kan worden uitgelegd in cijfers. Met zijn wiskundige kennis ondersteund die zijn broer bij het oplossen van verschillende soorten misdaden.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/numb3rs/

Alles over The Mentalist

The Mentalist

Discussieer mee over het vervolg van het tweede seizoen!

The Mentalist is een misdaadserie welke zich afspeelt in Amerika. De helderziende Patrick Jane zet zijn krachten in om het California Bureau of Investigation (CBI) team te helpen bij het oplossen van verschillende moorden. De leidraad van de serie is 'Red John' welke de vrouw en dochter van Patrick Jane vermoord heeft.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/the-mentalist/

Alles over The Vampire Diaries

The Vampire Diaries

Volg de mysterieuze gebeurtenissen in Mystic Falls

The Vampire Diaries speelt zich voornamelijk af in Mystic Falls. In de hoofdrol de bloedmooie Elena Gilbert. Elena krijgt al snel een relatie met de mysterieuze nieuwe jongen: Stefan Salvatore. Het dorpje wordt opgeschrikt door vele doden wanneer de broer van Stefan, Damon Salvatore, is teruggekomen.

Bezoek seriepagina: tvseries.nl/the-vampire-diaries/