Numb3rs: FBI team dat misdaden oplost met wiskundige formules

Numb3rs

FBI team dat misdaden oplost met wiskundige formules

Afleveringen Numb3rs

Kies een seizoen: 4 | 5 | Alles

Seizoen 5 - Afl. 1: High Exposure

Het team krijgt een dubbele moord voor de kiezen, het gaat om een duo die aan het klimmen waren. In deze aflevering krijgt het team van Don krijgt een nieuw teamlid. Charlie zal een beslissing moeten nemen over een eerder afgelegde verklaring.


Seizoen 5 - Afl. 2: Decoy Effect

Don en zijn team doen onderzoek naar een groep kidnappers die het geld wegnemen van hun slachtoffers. De druk wordt groter wanneer 1 van de slachtoffers wordt omgebracht.


Seizoen 5 - Afl. 3: Blowback

Het team van Don wordt ingeschakeld wanneer er 8 doden vallen, waaronder 2 agenten, in een koffiecorner.


Seizoen 4 - Afl. 1: Trust Metric

Colby Granger, voormalig FBI agent ontstapt uit de gevangenis. Het team moet ervoor zorgen dat Granger weer gepakt wordt.


Seizoen 4 - Afl. 2: Hollywood Homicide

Charlie moet helpen met het identificeren van een vrouw die dood gevonden is in bad. Gelukkig is er een home video gevonden met daarop een onduidelijke foto van de verdachte zijn gezicht. Charlie laat hier een aantal verschillende technieken op los om te proberen de foto duidelijker te maken.

Bekijk de spoiler


Seizoen 4 - Afl. 3: Velocity

Wanneer een auto crashed in een drukke coffee shop ontdekt het team dat het waarschijnlijk geen ongeluk was.


Seizoen 4 - Afl. 4: Thirteen

Don en zijn team onderzoeken een seriemoordenaar welke geobsedeerd is met het nadoen van moorden van Bijbelse karakters. Charlie analyseert een numeriek patroon uit de Bijbel welke de moordenaar achterlaat.


Seizoen 4 - Afl. 5: Robin Hood

Een moderne Robin Hood steelt de inhoud van rijke mensen hun kluisjes en doneert deze aan verschillende goede doelen. Don en Charlie onderzoeken de echte motivatie van deze diefstallen.


Seizoen 4 - Afl. 6: In Security

Een vrouw in het getuigen beschermingsprogramma is neergeschoten in haar huis. Don voelt zich verantwoordelijke voor haar dood. De moord op de vrouw is pas het begin van het mysterie.

Bekijk de spoiler


Seizoen 4 - Afl. 7: Primacy

Wanneer een man dood gevonden wordt, raakt het team verzeilt in een wereld van online ‘reality gaming’. Het onderzoek van Don zijn team leidt tot gevaar voor een geliefde van één van de team leden.


Seizoen 4 - Afl. 8: Tabu

Wanneer een rijke erfgename is ontvoerd beginnen Don en zijn team een race tegen de klok met de hoop haar op tijd te vinden. De motivatie achter de verdwijning blijkt niet te zijn wat het is.


Seizoen 4 - Afl. 9: Graphic

Het team onderzoekt de diefstal van een gestolen zeldzaam stripboek. Het onderzoekt wordt complexer wanneer er 14 vervalsingen opduiken.


Seizoen 4 - Afl. 10: Chinese Box

Don en zijn team hebben weinig aanknopingspunten wanneer een voormalig FBI medewerker een teamlid gijzelt in het kantoor van de FBI. Charlie en Alan die toevallig aanwezig zijn helpen mee de situatie op te lossen.


Seizoen 4 - Afl. 11: Breaking Point

Charlie is zijn leven niet zeker wanneer hij door iemand gedwongen wordt te stoppen met een verdwijningszaak.


Seizoen 4 - Afl. 12: Power

Don en zijn team zitten achter een politieagent aan die zijn positie gebruikt om mensen te lokken en deze vervolgens te misbruiken. Ondertussen is het druk bij familie Eppes wanneer Alan dr. Fleinhardt heeft uitgenodigd zonder te weten dat Charlie Amita heeft uitgenodigd.


Seizoen 4 - Afl. 13: Black Swan

Don en zijn team rollen een amfetamine laboratorium op, maar wanneer Don het gevoel heeft dat de organisatie groter is dan wat zij nu te pakken hebben, wordt zijn intuïtie op de proef gesteld.


Seizoen 4 - Afl. 14: Checkmate

Een vroege vriendin van Don, Robin Brooks, keert terug naar Californië om een crimineel te vervolgen. Wanneer alle getuigen uit de zaken worden vermoord vrezen Don en zijn team dat Robin de volgende zal zijn.


Seizoen 4 - Afl. 15: End Game

Het team is opzoek naar een voormalig marinier die wordt beschuldigd van moord. Ze komen erachter dat de familie van de marinier is gegijzeld.


Seizoen 4 - Afl. 16: Atomic No. 33

De FBI onderzoekt een massale vergiftiging bij een cultureel samenzijn. De overlevende weigeren medische hulp.


Seizoen 4 - Afl. 17: Pay to Play

Een rapper is neergeschoten en het onderzoek brengt de moord naar een mogelijke samenzwering, omkoping en verduistering. Charlie bereidt zich voor om de ouders van Amita te ontmoeten.


Seizoen 4 - Afl. 18: When Worlds Collide

De laatste aflevering van seizoen 4. Don en Charlie werken samen aan een zaak welke eindigt met een ruzie over persoonlijke zaken. Eén van de team leden verlaat het team voor altijd.