NCIS Los Angeles: De succesvolle spin-off van de hitserie NCIS

NCIS Los Angeles

De succesvolle spin-off van de hitserie NCIS

Veronica komt terug met NCIS LA

Veronica komt terug met NCIS LA

17-08-10 21:56

Veronica komt terug met NCIS LA Na een succesvol eerste seizoen komt Veronica dit najaar weer terug met het tweede seizoen van de serie NCIS Los Angeles. De serie is zowel in Nederland als het buitenland een groot succes. In Amerika trok de serie gemiddeld 15 miljoen kijkers per aflevering.

In het tweede seizoen staat nog steeds de misdaad in Los Angeles centraal, maar er ontstaan ook problemen in het team. Agent Dominic Vail is ontvoerd in het eerste seizoen en Hetty Lange zal zelf na een situatie beslissen om op te stappen als leidinggevende. Callen weet nog steeds weinig van zijn verleden, maar een bezoek van zijn zus brengt hier verandering in.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen ontdekt het team een levensgevaarlijk gif bij twee dode mariniers. Al snel komen ze er achter wie het gif gemaakt heeft en zonder dit te weten verkocht heeft aan criminelen.

Wanneer het tweede seizoen precies uitgezonden zal worden is nog niet bekend gemaakt. Wanneer dit bekend is zullen wijhier een bericht over schrijven.

17-08-10 21:56 | 3794 keer gelezen | reacties | Serie: NCIS Los Angeles

Facebook Reacties

Reacties