NCIS Los Angeles: De succesvolle spin-off van de hitserie NCIS

NCIS Los Angeles

De succesvolle spin-off van de hitserie NCIS

Afleveringen NCIS Los Angeles

Kies een seizoen: 1 | Alles

Seizoen 1 - Afl. 18: Blood Brothers

Het team doet onderzoek naar de dood van een marinier, om meer te weten te komen over een mogelijk verband tussen het leger en de plaatselijke bendes.


Seizoen 1 - Afl. 17: Full Throttle

Het team doet onderzoek naar de dood van een matroos die, betrokken was bij illegale straatraces.


Seizoen 1 - Afl. 1: Identity

Wanneer een Marinier dood gevonden wordt op de achterbank van twee Mexicanen wordt het NCIS Los Angeles team ingezet. 'G' Callen, net terug van zijn herstel na een grote schietpartij en Sam Halla hebben een paar uur na de vondst de tijd om erachter te komen wie er achter de moord op de Marinier zit en wat voor informatie hij verstrekt heeft aan de Mexicanen. Als ze niet op tijd zijn, zal een grote actie bij de grens tegen de Mexicaanse misdaad mogelijk mislukken.


Seizoen 1 - Afl. 2: The Only Easy Day

Wanneer drie Navy SEALs een drugs deal proberen te verstoren om het geld te stelen, worden een SEAL en een undercover LAPD agent gedood. Het NCIS team bekijkt de camera beelden en Sam Hanna herkent een Navy SEAL collega. Tijdens het onderzoek ontdekken ze dat de omgekomen LAPD agent een dubbel leven leed.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 3: Predator

Sam, Callen en de rest van het NCIS team werken keihard om een gestolen Predator drone te vinden, die bewapend is met dodelijke rakketen. Door middel van bewakingscamera’s proberen Sam en Callen erachter te komen wie de bestuurder was, die de drone gestolen heeft.


Seizoen 1 - Afl. 4: Search and Destroy

Sam en Callen zoeken de hoofdverdachte, die een moord gepleegd heeft op een Irakese zakenman. Deze verdachte zou een voormalig Marinier zijn, die ingehuurd was door een privé beveilingsbedrijf om de zakenman te beschermen.


Seizoen 1 - Afl. 5: Killshot

Een wetenschapper, die aan het werk was aan een geheim DARPA project is vermoord door een sniper, terwijl hij aan het jetskiën was. Het NCIS team onderzoekt deze zaak en vindt de zakenpartner van de wetenschapper dood in zijn huis. Terwijl het team zoekt naar bewijsmateriaal op beide plekken, komt Leon erachter dat de persoon achter de sniper, Lee Wuan Kai is. Dit is een zeer gevaarlijke huurmoordenaar, die Leon al vele malen eerder in zijn verleden is tegen gekomen. Leon heeft daarom nog een appeltje te schillen met Kai.


Seizoen 1 - Afl. 6: Keepin' it Real

Wanneer de marinier Brandon Valvidia van een trendy hotel dak afgegooid is, komt het NCIS team het mysterie rondom zijn dood onderzoeken. Kensi en Dom onderzoeken de financiële gegevens van Valvidia en komen tot de conclusie dat Valvidia en zijn compagnon Alex Walder in het valse geld circuit zitten. Geheim agent Natalie Giordana komt helpen met het oplossen van deze zaak, omdat zij al meerdere onderzoeken heeft lopen naar vals geld.


Seizoen 1 - Afl. 7: Pushback

Bij het onderzoeken van een moord op een Rusische vrouw, ontdekt het NCIS team bewijzen rondom de schietpartij van zes maanden geleden, waarbij Callen zwaar gewond geraakt was.


Seizoen 1 - Afl. 8: Ambush

Terwijl Hetty afwezig is, onderzoekt het NCIS team de verdwijning van 6 antitank raketten, die in de handen terecht zijn gekomen van een criminele organisatie. De marinier, Private Reilly, is opgepakt als hoofdverdachte na tips van iemand. Callen en Sam gaan undercover bij de organisatie om er achter te komen waar de raketten nu zijn.


Seizoen 1 - Afl. 9: Random on Purpose

Wanneer een seriemoordenaar opnieuw toeslaat in Los Angeles besluit Abby Scuito, bekend van NCIS, het team uit Los Angeles een helpende hand te bieden. Dit vanwege het feit dat Abby de seriemoordenaar al lange tijd volgt.


Seizoen 1 - Afl. 10: Brimstone

Het team moet hun vakantieplannen opzij zetten om de dood van een marinier te onderzoeken, waarvan de telefoon tot ontploffing kwam. Het team beseft zich dat zij op zoek moeten gaan naar zijn voormalige eenheid om verdere explosies te voorkomen.


Seizoen 1 - Afl. 11: Breach

Wanneer een officier vermoord wordt in een striptent, moet het team onderzoeken of de moord toeval is of dat het gaat om een ongeluk. Tijdens het onderzoek komt er onder andere een connectie met Sam en zijn verleden naar boven. Ondertussen houdt Hetty het team in de gaten om te kijken of ze de druk aan kunnen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 12: Past Lives

Callen gaat zelf op onderzoek, wanneer een voorwaardelijk vrijgelatene, die door hem in de gevangenis is gezet, is vermoord. Het team houdt hem op afstand in de gaten.


Seizoen 1 - Afl. 13: Missing

Hetty ontvangt van Dom Vail een 'agent needs assistance' bericht. Het team treft de auto van Vail aan, besmeurd met bloed. Na onderzoek blijkt het bloed niet van Vail te zijn, waardoor het team met de vraag zit of Vail nog in leven is.


Seizoen 1 - Afl. 14: LD50

Wanneer een goep mannen, gekleed in marine uniformen, dood wordt aangetroffen in een laboratorium, moet het team onderzoeken wat de aanleiding geweest is voor hun dood.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 15: The Bank Job

Agent Kensi Blye wordt neergeschoten in een lokale bank tijdens een roofoverval. De overige aanwezigen worden gegijzeld gehouden.


Seizoen 1 - Afl. 16: Chinatown

Wanneer de dood van een luitenant op zelfmoord lijkt, moet het team onderzoek doen naar het geheime project waar de man aan werkte. Opnieuw mag Nate, tijdens deze klus, samenwerken met Kensi.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 19: Hand to hand

Sam krijgt de taak om undercover te gaan als vechter in een sportschool van Mixed Martial Arts (MMA). Ondertussen doet het team onderzoek naar de dood van een marinier.