House: Dr. House behandelt patiënten met ongewone en mysterieuze ziekten

House

Dr. House behandelt patiënten met ongewone en mysterieuze ziekten

Afleveringen House

Kies een seizoen: 4 | 5 | 6 | Alles

Seizoen 6 - Afl. 1: Broken deel 1

House blijft tegenwerken wat betreft het detox programma dat hij moet gaan volgen. Wanneer hij het steeds moeilijker krijgt besluit hij over te gaan op het chanteren van zijn behandelend arts (deel 1).

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 3: Epic Fail

House besluit terug te keren naar Princeton en geeft te kennen dat hij op veel vlakken zal veranderen. Het team van House probeert een diagnose op te stellen van een patiënt die geobsedeerd is door elk symptoom dat hij heeft op internet te plaatsen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 4: The Tyrant

House krijgt te maken met een politicus die zich ziek voelt. Hij moet de beslissing nemen of hij de man zal behandelen nadat hij terecht heeft gestaan.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 5: Instant Karma

Een rijke man brengt zijn zoon, die last heeft van zijn maag, naar het ziekenhuis. De man is van mening dat hij slachtoffer is geworden van zijn succesvolle positie.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 6: Brave Heart

Een stervende patiënt wijst het team erop dat hij hoogstwaarschijnlijk dezelfde ziekte heeft die ervoor heeft gezorgd dat zijn vader en grootvader ook de dood vonden.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 7: Known Unknowns

House, Cuddy en Wilson bezoeken een conferentie waar ze een oude bekende tegen het lijf lopen. Ondertussen krijgt het team te maken met een meisje die last heeft van zwellingen, het meisje weigert te vertellen wat de oorzaak is van haar probleem.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 8: Teamwork

House is eindelijk hersteld en neem een zaak over van een porno-ster die last heeft van zijn ogen. Ondertussen proberen Chase en Cameron hun relatieproblemen op te lossen en probeert House, Taub en Thirteen weer in het team te krijgen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 9: Ignorance is Bliss

House onderzoekt een natuurkundige die na een succesvolle carrière als koerier is gaan werken.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 10: Wilson

Wilson dringt er op aan dat Tucker, een vriend van hem geholpen wordt die een verlamming heeft in zijn rechterarm.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 11: The Down Low

Een drugsdealer is gewond geraakt tijdens een drugs-verkoop maar hij weigert het team informatie te geven over zijn achtergrond.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 12: Remorse

Binnenkort!


Seizoen 6 - Afl. 13: Moving the Chains

Binnenkort!


Seizoen 6 - Afl. 2: Broken deel 2

House blijft tegenwerken wat betreft het detox programma dat hij moet gaan volgen. Wanneer hij het steeds moeilijker krijgt besluit hij over te gaan op het chanteren van zijn behandelend arts (deel 2).

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 1: Dying Changes Everything

Tijdens het rouwproces heeft Wilson besloten ontslag te nemen en om afstand te nemen van House. Ondertussen worstelt Thirteen met haar persoonlijke medische problemen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 2: Not Cancer

House en zijn team onderzoeken een zaak waarin patiënten die organen van 1 donor krijgen overlijden. Ze moeten er zorg voor dragen dat hun laatste 2 patiënten niet hetzelfde overkomen. House huurt een privé detective in om Wilson in de gaten te houden.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 3: Adverse Events

Als gevolg van een onbekende ziekte bij een schilder, kan hij zijn werk niet goed uitoefenen. House en zijn team moeten aan de hand van zijn schilderijen bepalen wat er mis is met de schilder.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 4: Birthmarks

Wanneer House te horen krijgt dat zijn vader is overleden, is hij gedwongen de begrafenis bij te wonen. Ondertussen doet het team onderzoek naar een vrouw die op vreemde wijze is ingestort.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 5: Lucky Thirteen

House betaald Lucas door om verder te gaan met het in de gaten houden van Wilson. Angela Gots, de vrouw die met Thirteen een one night stand heeft gehad voelt zich niet lekker en heeft een beroerte gehad in het appartement van Thirtheen. House neemt de zaak op zich en onderzoekt Angela Gots.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 6: Joy

Een zieke man heeft last van blackouts en slaapwandelen. Wanneer het team de zaak onderzoekt blijkt ook dat de dochter van de man dezelfde symptomen heeft. Ze moeten zo snel mogelijk een juiste diagnose stellen voordat beide overlijden. Cuddy is ondertussen bezig met een vrouw die haar kind wilt wegdoen ter adoptie.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 7: The Itch

Een man die lijdt aan een angststoornis weigert om zich te laten behandelen in het ziekenhuis. House en zijn team bezoeken de man thuis om te kijken wat er mis is. Cameron neemt de zaak op haar vanwege het feit dat zij de man in het verleden al eens behandeld heeft. De relatie tussen Cameron en Chase bevindt zich in zwaar weer.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 8: Emancipation

Het team onderzoekt een 16 jarig meisje die is ingestort op haar werk als fabrieksmedewerkster. House denkt de maken te hebben met een hartpatiënt maar Kutner denk hier anders over en doet verder onderzoek.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 9: Last Resort

Een met een wapen zwaaiende man uit de wachtkamer neemt House, Thirteen en verschillende patiënten in gijzeling in het kantoor van Cuddy. Hij beweert dat hij al lange tijd aan een onbekende ziekte lijdt en wilt geholpen worden door de beste dokter van het ziekenhuis.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 10: Let Them Eat Cake

House en zijn team proberen een fitness guru te helpen die is ingestort tijdens de opnames van een reclame.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 11: Joy to the World

House en zijn team hebben een ontmoeting met een tiener die is ingestort tijdens een kerstprogramma op school. Ze komen er achter dat het meisje regelmatig op school wordt gepest. Wanneer haar toestand verslechterd moeten ze dieper graven om een oplossing te vinden voor de mysterieuze ziekte.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 12: Painless

House en zijn team onderzoeken een man die last heeft van chronische pijn. Ondertussen komt Cuddy erachter dat haar nieuwe baby meer tijd kost dan dat ze in eerste instantie had verwacht.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 13: Big Baby

Cuddy besluit om meer tijd thuis te spenderen. Een deel van haar verantwoordelijkheden draagt ze over aan Cameron, onder andere het in de gaten houden van House. Het team onderzoekt een speciaal onderwijs leraar die is ingestort na het spugen van bloed.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 14: The Greater Good

Het team onderzoekt de zaak van een voormalig zeer gerenommeerde onderzoeker.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 15: Unfaithful

Het team onderzoekt een priester die beweerde Jezus bloedend te zien zweven. House stort zich ondertussen op de relatie van Foreman en Thirtheen. Wanneer de zaak van de priester opgelost blijkt te zijn gaat het drastisch slechter met het slachtoffer.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 16: The Softer Side

Jackson, een jongen met een geboren afwijking, is flauwgevallen tijdens een basketbalwedstrijd. De ouders houden het feit dat hun zoon zowel mannelijke als vrouwelijke genen heeft achter voor het team. Ondertussen proberen Foreman en Thirtheen hun relatie verborgen te houden zodat er geen van hen hoeft te vertrekken.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 17: The Social Contract

Het team behandeld een man, Nick, die zijn inhibitie is verloren (hij zegt wat hij denkt). Hoewel hij ook leuke grappen maakt is hij niet in staat om te liegen, dit ten koste van zijn vrouw en geliefden. Ondertussen probeert House er achter te komen wat Wilson en Taub voor hem achter houden.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 18: Here Kitty

Morgan, een verpleegkundige uit een verpleeghuis, doet alsof ze ziek is om dichter bij House te komen. Morgan gelooft dat een kat in het verpleeghuis kan voorspellen wie de volgende is die zal sterven.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 19: Locked In

Ondanks dat House gewond is geraakt bij een motorongeluk in New York stort hij zich op een patiënt die hersendood blijkt te zijn na een val van een fiets.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 20: Simple Explanation

Charlotte, een oudere vrouw die de afgelopen 6 maanden voor haar man Eddie heeft gezorgt is naar het ziekenhuis gekomen vanwege problemen met de ademhaling. Het wordt een mysterieuze zaak als het beter gaat met Eddie wanneer de situatie van zijn vrouw verslechterd. Het voorheen ondenkbare wordt werkelijkheid wanneer het erop lijkt dat Charlotte eerder zal sterven dan Eddie.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 21: Saviors

Wanneer Cameron te horen krijgt over een milieuactivist die ingestort is tijdens een protest stelt ze haar vakantie samen met Chase uit. Dit zorgt ervoor dat Chase begint te denken dat Cameron verliefd is op House.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 22: House Divided

Het team stort zich op de zaak van een 14 jarige dove jongen die is flauwgevallen tijdens een worstelwedstrijd. Terwijl het team bezig is met het onderzoek verliest de jongen het zicht in 1 oog.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 23: Under My Skin

House en zijn team zijn verwikkeld in een zaak waarin een ballerina tijdens haar optreden is ingestort. Wanneer haar huid loslaat als gevolg van de behandeling lijkt het erop alsof ze nooit meer zou kunnen dansen. Doordat House nog steeds lijdt aan slaapgebrek en hallucinaties doet hij een beroep op Wilson.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 24: Both Sides Now

Het team krijgt de maken met Scott, een man van wie de linker en rechter hersenen onafhankelijk van elkaar werken. Dit betekent dat de man 2 verschillende persoonlijkheden heeft en hij geen controle heeft over een aantal van zijn daden. Ondertussen heeft House een nasleep van zijn one night stand met Cuddy.

Bekijk de spoiler


Seizoen 4 - Afl. 1: Alone

Nu Dr. House nog alleen is onderzoekt hij een vrouw die het overleefd heeft toen een kantoorgebouw instortte. Naar mate de situatie verslechterd dringt Cuddy erop aan een nieuw team te zoeken.


Seizoen 4 - Afl. 2: The Right Stuff

House wordt benaderd door Greta, een NASA trainingsprogramma kandidaat, en smeekt hem haar te helpen. House gebruikt zijn, met tegenzin gezochte kandidaten voor zijn nieuwe team, om een juiste diagnose op te stellen.


Seizoen 4 - Afl. 3: 97 Seconds

De laatste 10 kandidaten worden gesplitst in 2 groepen: mannen en vrouwen. Ze moeten een zo nauwkeurig mogelijke diagnose maken van een man met spieratrofie (dunner en minder krachtig worden van de spieren).


Seizoen 4 - Afl. 4: Guardian Angels

Het team krijgt te maken met een vrouw die beweerd met de dood te kunnen communiceren.


Seizoen 4 - Afl. 5: Mirror Mirror

Een man die is ingestort tijdens een beroving wordt behandeld door het team van House (nog bestaande uit 6 kandidaten). Wanneer de man klaagt over symptomen die het team niet kan vaststellen denkt het team dat de man leidt aan ziektevrees. Ondertussen spreken Cameron en Chase over de volgende kandidaat die het team zou moeten verlaten.


Seizoen 4 - Afl. 6: Whatever It Takes

House is door het CIA gevraagd een doodzieke patiënt te behandelen. De zaak wordt geleid door Dr. Samira Terzi wie zeer weinig informatie heeft over de agent. House gebruikt enkele ongewone methoden om een diagnose te kunnen maken. Foreman is ondertussen bezig om met de overgebleven 6 kandidaten een andere diagnose op te stellen.


Seizoen 4 - Afl. 7: Ugly

Een filmploeg volgt een tiener die een plastische behandeling ondergaat. Wanneer de patiënt een hartaanval krijgt voorafgaand aan de operatie wordt het team van House ingeschakeld om de oorzaak hiervan te bepalen. Om aan de camera's te ontkomen gaat House met zijn kandidaten praten en vraagt hij naar hun motivaties voor een plek in zijn team.


Seizoen 4 - Afl. 8: You Don't Want to Know

House krijgt te maken met een goochelaar die een hartaanval heeft gekregen tijdens een optreden. Ondertussen speelt House een spel met zijn kandidaten waarin de mogelijkheid tot immuniteit is te winnen.


Seizoen 4 - Afl. 9: Games

Na aandringen van Cuddy om het finaleteam samen te stellen geeft House zijn kandidaten een nieuwe zaak: een voormalig artiest wie nu een drugsgebruiker is.


Seizoen 4 - Afl. 10: It's A Wonderful Lie

House en zijn team behandelen een vrouw, Maggie, die last heeft van plotselinge verlamming van haar handen. Terwijl het team de verlamming probeert tegen de gaan verliest de vrouw haar zicht.


Seizoen 4 - Afl. 11: Frozen

House en zijn team onderzoeken een vrouw, Case Miller die psychiater is, nadat ze op Antarctica ziek geworden is.


Seizoen 4 - Afl. 12: Don't Ever Change

Een vrouw wordt opgenomen in het ziekenhuis Princeton-Plainsboro nadat ze ingezakt is tijdens haar trouwerij. Na een groot aantal testen blijft het team in onzekerheid betreft de oorzaak.


Seizoen 4 - Afl. 13: No More Mr Nice Guy

De lokale verpleegsters van Princeton-Plainsboro zijn aan het staken. Jeff, de man van Deb, één van de verpleegsters, stort in tijdens een wandeling. House en zijn team onderzoeken hem op vele dingen en komen en denken dat de man syphilis heeft.


Seizoen 4 - Afl. 14: Living the Dream

House is er van overtuigd dat één van de acteurs van zijn favoriete soap opera een serieuze medische gebreken heeft na de observatie via tv. House gaat naar de acteur toe en hoopt hem ervan te overtuigen een aantal test te doen.


Seizoen 4 - Afl. 15: House's Head

Een bus ongeluk levert House serieuze hoofdletsel op. Hij is ervan overtuigd dat een patiënt in de bus een levensbedreigende ziekte heeft en probeert te ondervinden wie deze persoon was, en wat die heeft.


Seizoen 4 - Afl. 16: Wilson's Heart

In navolging van het bus ongeluk heeft House nog steeds last van zijn hoofd en korte termijn geheugen. Hij probeert te herinneren welke symptomen hij zag, voordat iemand die bij House in de bus zat ,overlijd.