Grey\'s Anatomy: De Amerikaanse ziekenhuis serie met McDreamy

Grey's Anatomy

De Amerikaanse ziekenhuis serie met McDreamy

Afleveringen Grey's Anatomy seizoen 5

Kies een seizoen: 5 | 6 | Alles

Seizoen 5 - Afl. 1: Dream a Little Dream of Me - 1

Meredith en Derek komen erachter dat 'nog lang en gelukkig' niet altijd even makkelijk is. Een militaire dokter die een trauma patiënt naar het ziekenhuis brengt krijgt oogcontact met Cristina.


Seizoen 5 - Afl. 2: Dream a Little Dream of Me - 2

Meredith en Derek besluiten eindelijk om bij elkaar in te trekken.


Seizoen 5 - Afl. 3: Here Comes The Flood

De chef kondigt nieuwe regels aan voor het personeel. Lexie probeert de diagnose van een patiënt met voortdurende hoofdpijn van Cristina te overtreffen.


Seizoen 5 - Afl. 4: Brave New World

Meredith wordt woedend wanneer Derek het dagboek van haar moeder ontdekt. Callie maakt zich zorgen over haar eerste date met Erica.


Seizoen 5 - Afl. 5: There’s No I in Team

Na een onderzoek samen met Meredith, naar hersentumoren, ontvangt Derek alle punten. Bailey wil met het gehele team 12 niertransplantaties uitvoeren.


Seizoen 5 - Afl. 6: Life During Wartime

Om van Bailey een betere chirurg te maken geeft de chef haar nieuwe verantwoordelijkheden en een moeilijke chirurgische opdracht: het verwijderen van een tumor. Owen Hunt stelt de artsen en assistenten op de proef.


Seizoen 5 - Afl. 7: Rise Up

De chef deelt mee opnieuw iemand aan te wijzen die een chirurgische ingreep alleen moet gaan doen. Derek vraagt advies aan Bailey wanneer hij het vermoeden heeft dat Cristina tussen hem en Meredith komt te staan.


Seizoen 5 - Afl. 8: These Ties That Bind

Een oude vriendin van Meredith, Sadie, komt als stagiaire werken in Seattle Grace. Lexie probeert op onorthodoxe wijze de stagiaires wat bij te brengen. Collega's zijn niet blij met de komst van een nieuwe collega, Virginia Dixon.


Seizoen 5 - Afl. 9: In the Midnight Hour

Wanneer een routineoperatie, uitgevoerd door Lexie en Sadie, volledig mis dreigt te gaan schieten Meredith, Cristina en Bailey te hulp. Ondertussen behandelen Owen en Derek een man die gewond is geraakt tijdens een slaapwandeling. Mark vergezeld de dochter van de slaapwandelende man.


Seizoen 5 - Afl. 10: All By Myself

Wanneer Cristina wordt gekozen om een operatie alleen uit te voeren zal ze dit over moeten dragen aan een ander. Mark probeert de stem van een patiënt aan de hand van een geavanceerde procedure te herstellen en Callie probeert er achter te komen of Sadie met haar aan het flirten is of dat ze gewoon aardig overkomt.


Seizoen 5 - Afl. 11: Wish You Were Here

Bailey vormt samen met de nieuwe chirurg Arizona Robbins een team om het leven te redden van een jonge patiënt.


Seizoen 5 - Afl. 12: Sympathy for the Devil

Derek's moeder komt onuitgenodigd bij Derek en Meredith op bezoek en ontmoet hiermee Meredith voor het eerst. Ondertussen probeert Mark zijn relatie met Lexie verborgen te houden en een ter dood veroordeelde gevangene vraagt zijn organen te doneren aan een patiënt die Bailey behandeld.


Seizoen 5 - Afl. 13: Stairway to Heaven

Bailey wordt wanhopig als de toestand van haar patiënt snel verslechterd. Iedereen wordt aan het werk gezet om voor de jongen een geschikte donor te vinden voordat het te laat is. Ondertussen probeert Cristina Owen te vermijden.


Seizoen 5 - Afl. 14: Beat Your Heart Out

Nu Derek in het bezit is van zijn verlovingsring bedenkt hij de perfecte manier om Meredith ten huwelijk te vragen. Lexie dringt bij Mark aan om hun relatie bekend te maken. Bailey overweegt een andere richting op te gaan met haar carrière.


Seizoen 5 - Afl. 15: Before and After

Addison, Naomi en Sam spoeden zich met de zieke Archer naar het ziekenhuis om samen met Derek en Mark het leven van de jongen te redden.


Seizoen 5 - Afl. 16: An Honest Mistake

Derek en Addison hebben beide een andere mening over de manier waarop een patiënt behandeld zou moeten worden. Cristina begint te twijfelen aan haar competenties als chirurg nadat ze een routine operatie niet juist heeft afgehandeld.


Seizoen 5 - Afl. 17: I Will Follow You Into the Dark

Wanneer Derek leert dat er meer patiënten zijn gestorven dan dat hij beter heeft kunnen maken besluit hij een punt achter zijn carrière te zetten.


Seizoen 5 - Afl. 18: Stand By Me

Iedereen probeert Derek ervan te overtuigen dat hij moet blijven als chirurg. Ondertussen wordt Cristina opnieuw een operatie toegewezen die ze alleen mag uitvoeren.


Seizoen 5 - Afl. 19: Elevator Love Letter

De spanningen zijn hoog wanneer Derek besluit terug te keren naar het ziekenhuis. Ondertussen is iedereen bezorgd om Izzie, vanwege haar medische problemen gaat ze onder het mes. Owen zet zijn relatie met Cristina op het spel door het gebruik van fysiek geweld.


Seizoen 5 - Afl. 20: Sweet Surrender

Izzie ondergaat een zware behandeling voor de bij haar geconstateerde kanker. Ondertussen komt de vader van Callie langs in het ziekenhuis en is niet blij de geliefde, Arizona, van zijn dochter te treffen.


Seizoen 5 - Afl. 21: No Good at Saying Sorry

Derek en Meredith zetten de voorbereidingen voor hun huwelijk voort. Izzie krijgt bezoek van haar moeder.


Seizoen 5 - Afl. 22: What a Difference a Day Makes

Een grote groep maakt zich klaar voor het huwelijk van Derek en Meredith. Ondertussen wordt een groep studenten het ziekenhuis binnengebracht als gevolg van een auto-ongeluk.


Seizoen 5 - Afl. 23: Here's to the Future

Izzie overweegt een riskante behandeling te ondergaan en nadat Owen een patiënt heeft behandeld is hij niet zeker meer van zijn baan in het ziekenhuis.


Seizoen 5 - Afl. 24: Now or Never

Iedereen wacht op het herstel van Izzie na haar operatie en een bijna-dodelijk verkeersslachtoffer wordt geholpen door de artsen van Seattle Grace.