Grey\'s Anatomy: De Amerikaanse ziekenhuis serie met McDreamy

Grey's Anatomy

De Amerikaanse ziekenhuis serie met McDreamy

Afleveringen Grey's Anatomy

Kies een seizoen: 5 | 6 | Alles

Seizoen 6 - Afl. 1: Good Mourning

Het ziekenhuispersoneel is achter gelaten met het gevoel van leegte na de dood van George. Iedereen is opzoek naar een manier om het verdriet te verwerken. De moeder van George komt terug om een keuze te maken wat er met de organen van George gedaan moet worden. Ondertussen krijgt Derek onverwachts een baan aangeboden en moet Lexie een jonge patiënt helpen met ernstige verwondingen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 2: Goodbye

Nadat het team een collega is verloren zijn ze zoveel mogelijk opzoek naar afleiding. Ondertussen proberen Meredith en Derek hun huwelijksvoorbereidingen af te ronden en hebben Christina en Owen het advies gekregen zich te onthouden van seks. Lexie komt erachter wat de volgende stap is in haar relatie met Mark.


Seizoen 6 - Afl. 3: I Always Feel Like Somebody's Watchin' Me

Enkele weken na haar bijna-dood ervaring gaat Izzie weer aan het werk. Alex heeft het gevoel dat ze zichzelf teveel onder druk zet. Ondertussen is iedereen gespannen door het feit dat het ziekenhuis wil bezuinigen, wat zou betekenen dat er personeel ontslagen zou moeten worden.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 4: Tainted Obligation

Thatcher, de vader van Meredith en Lexie keert terug naar het ziekenhuis vanwege een zijn lever. Het is aan Meredith om het leven van haar vader te redden. Ondertussen krijgt Izzie te maken met een patiënt die meer tumoren heeft.


Seizoen 6 - Afl. 5: Invasion

Het zal niet lang meer duren voordat Seattle Grace samengaat met Mercy West. Dit betekend dat er een nog grotere strijd zal plaatsvinden om een plek in het team te behouden. Callie wordt opnieuw geconfronteerd door haar vader met het feit dat ze op vrouwen valt.

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 6: I Saw What I Saw

Wanneer een slachtoffer overleid wordt iedereen op het matje geroepen om de verantwoordelijke aan te kunnen wijzen. Het lijkt erop alsof iedereen een ander verhaal verteld..

Bekijk de spoiler


Seizoen 6 - Afl. 7: Give Peace a Chance

Een laberatorium technicus met een niet te opereren tumor vraagt Derek te doen wat hij kan. Derek probeert een akoord te krijgen van de chef voor de riskante operatie. Nog steeds doet er zich een hevige strijd voor binnen het ziekenhuis. Iedereen probeert zijn kwaliteiten te laten zien.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 1: Dream a Little Dream of Me - 1

Meredith en Derek komen erachter dat 'nog lang en gelukkig' niet altijd even makkelijk is. Een militaire dokter die een trauma patiënt naar het ziekenhuis brengt krijgt oogcontact met Cristina.


Seizoen 5 - Afl. 2: Dream a Little Dream of Me - 2

Meredith en Derek besluiten eindelijk om bij elkaar in te trekken.


Seizoen 5 - Afl. 3: Here Comes The Flood

De chef kondigt nieuwe regels aan voor het personeel. Lexie probeert de diagnose van een patiënt met voortdurende hoofdpijn van Cristina te overtreffen.


Seizoen 5 - Afl. 4: Brave New World

Meredith wordt woedend wanneer Derek het dagboek van haar moeder ontdekt. Callie maakt zich zorgen over haar eerste date met Erica.


Seizoen 5 - Afl. 5: There’s No I in Team

Na een onderzoek samen met Meredith, naar hersentumoren, ontvangt Derek alle punten. Bailey wil met het gehele team 12 niertransplantaties uitvoeren.


Seizoen 5 - Afl. 6: Life During Wartime

Om van Bailey een betere chirurg te maken geeft de chef haar nieuwe verantwoordelijkheden en een moeilijke chirurgische opdracht: het verwijderen van een tumor. Owen Hunt stelt de artsen en assistenten op de proef.


Seizoen 5 - Afl. 7: Rise Up

De chef deelt mee opnieuw iemand aan te wijzen die een chirurgische ingreep alleen moet gaan doen. Derek vraagt advies aan Bailey wanneer hij het vermoeden heeft dat Cristina tussen hem en Meredith komt te staan.


Seizoen 5 - Afl. 8: These Ties That Bind

Een oude vriendin van Meredith, Sadie, komt als stagiaire werken in Seattle Grace. Lexie probeert op onorthodoxe wijze de stagiaires wat bij te brengen. Collega's zijn niet blij met de komst van een nieuwe collega, Virginia Dixon.


Seizoen 5 - Afl. 9: In the Midnight Hour

Wanneer een routineoperatie, uitgevoerd door Lexie en Sadie, volledig mis dreigt te gaan schieten Meredith, Cristina en Bailey te hulp. Ondertussen behandelen Owen en Derek een man die gewond is geraakt tijdens een slaapwandeling. Mark vergezeld de dochter van de slaapwandelende man.


Seizoen 5 - Afl. 10: All By Myself

Wanneer Cristina wordt gekozen om een operatie alleen uit te voeren zal ze dit over moeten dragen aan een ander. Mark probeert de stem van een patiënt aan de hand van een geavanceerde procedure te herstellen en Callie probeert er achter te komen of Sadie met haar aan het flirten is of dat ze gewoon aardig overkomt.


Seizoen 5 - Afl. 11: Wish You Were Here

Bailey vormt samen met de nieuwe chirurg Arizona Robbins een team om het leven te redden van een jonge patiënt.


Seizoen 5 - Afl. 12: Sympathy for the Devil

Derek's moeder komt onuitgenodigd bij Derek en Meredith op bezoek en ontmoet hiermee Meredith voor het eerst. Ondertussen probeert Mark zijn relatie met Lexie verborgen te houden en een ter dood veroordeelde gevangene vraagt zijn organen te doneren aan een patiënt die Bailey behandeld.


Seizoen 5 - Afl. 13: Stairway to Heaven

Bailey wordt wanhopig als de toestand van haar patiënt snel verslechterd. Iedereen wordt aan het werk gezet om voor de jongen een geschikte donor te vinden voordat het te laat is. Ondertussen probeert Cristina Owen te vermijden.


Seizoen 5 - Afl. 14: Beat Your Heart Out

Nu Derek in het bezit is van zijn verlovingsring bedenkt hij de perfecte manier om Meredith ten huwelijk te vragen. Lexie dringt bij Mark aan om hun relatie bekend te maken. Bailey overweegt een andere richting op te gaan met haar carrière.


Seizoen 5 - Afl. 15: Before and After

Addison, Naomi en Sam spoeden zich met de zieke Archer naar het ziekenhuis om samen met Derek en Mark het leven van de jongen te redden.


Seizoen 5 - Afl. 16: An Honest Mistake

Derek en Addison hebben beide een andere mening over de manier waarop een patiënt behandeld zou moeten worden. Cristina begint te twijfelen aan haar competenties als chirurg nadat ze een routine operatie niet juist heeft afgehandeld.


Seizoen 5 - Afl. 17: I Will Follow You Into the Dark

Wanneer Derek leert dat er meer patiënten zijn gestorven dan dat hij beter heeft kunnen maken besluit hij een punt achter zijn carrière te zetten.


Seizoen 5 - Afl. 18: Stand By Me

Iedereen probeert Derek ervan te overtuigen dat hij moet blijven als chirurg. Ondertussen wordt Cristina opnieuw een operatie toegewezen die ze alleen mag uitvoeren.


Seizoen 5 - Afl. 19: Elevator Love Letter

De spanningen zijn hoog wanneer Derek besluit terug te keren naar het ziekenhuis. Ondertussen is iedereen bezorgd om Izzie, vanwege haar medische problemen gaat ze onder het mes. Owen zet zijn relatie met Cristina op het spel door het gebruik van fysiek geweld.


Seizoen 5 - Afl. 20: Sweet Surrender

Izzie ondergaat een zware behandeling voor de bij haar geconstateerde kanker. Ondertussen komt de vader van Callie langs in het ziekenhuis en is niet blij de geliefde, Arizona, van zijn dochter te treffen.


Seizoen 5 - Afl. 21: No Good at Saying Sorry

Derek en Meredith zetten de voorbereidingen voor hun huwelijk voort. Izzie krijgt bezoek van haar moeder.


Seizoen 5 - Afl. 22: What a Difference a Day Makes

Een grote groep maakt zich klaar voor het huwelijk van Derek en Meredith. Ondertussen wordt een groep studenten het ziekenhuis binnengebracht als gevolg van een auto-ongeluk.


Seizoen 5 - Afl. 23: Here's to the Future

Izzie overweegt een riskante behandeling te ondergaan en nadat Owen een patiënt heeft behandeld is hij niet zeker meer van zijn baan in het ziekenhuis.


Seizoen 5 - Afl. 24: Now or Never

Iedereen wacht op het herstel van Izzie na haar operatie en een bijna-dodelijk verkeersslachtoffer wordt geholpen door de artsen van Seattle Grace.