Flashpoint: De SRU neemt het over wanneer het onhoudbaar is

Flashpoint

De SRU neemt het over wanneer het onhoudbaar is

Afleveringen Flashpoint

Kies een seizoen: 1 | 2 | Alles

Seizoen 2 - Afl. 1: Eagle Two

Het team heeft een groep VIP's te beschermen. Onverwachts krijgen ze te maken met een kidnapping en hebben weinig tijd het slachtoffer te redden.


Seizoen 2 - Afl. 2: Backwards Day

Een vrouw heeft het vermoeden dat haar man een affaire heeft. De vrouw houdt de andere vrouw gegijzeld. De zaak krijgt een geheel andere wending.


Seizoen 2 - Afl. 3: Haunting the Barn

Een aflevering met 2 incidenten. Het team zal het treinstation in gaan in verband met een verdachte koffer. Onverwachts worden Gregory, Ed en Sam teruggeroepen naar het hoofdkantoor.


Seizoen 2 - Afl. 4: Between Heartbeats

Ed wordt geconfronteerd met een zaak uit het verleden en het team moet ingrijpen om de situatie op te lossen. Er raakt een team lid gewond tijdens deze operatie.


Seizoen 2 - Afl. 5: Business As Usual

Er is een gijzeling gaande na een mislukte hypotheek regeling. Het team is op zoek naar een vervanger voor Jules tot zij weer hersteld is.


Seizoen 2 - Afl. 6: The Fortress

Het team krijgt te maken met een gijzeling binnen een huishouden. De gijzelnemer schijnt de vriend van het oppas meisje te zijn.


Seizoen 2 - Afl. 7: Clean Hands

Het team moet een moordenaar beschermen die onderweg is naar Canada. Sam moet er op toezien dat de vader van het slachtoffer niet het recht in eigen handen neemt.


Seizoen 2 - Afl. 8: Aisle 13

Wanneer een jongen erachter komt dat zijn beste vriend en zijn familie moeten verhuizen, vanwege financiële problemen, besluit hij een lokale winkel te overvallen.


Seizoen 2 - Afl. 9: The Perfect Family

Een jong koppel heeft hun kind die ze voor adoptie weg hebben gedaan weggenomen bij de adoptieouders.


Seizoen 2 - Afl. 10: Remote Control

Een werknemer van een bank, van wie de vrouw is gegijzeld, heeft het systeem gekraakt en neemt geld weg om de gijzelnemers te betalen.


Seizoen 2 - Afl. 11: Perfect Storm

Het team moet voorkomen dat een jongen gebruik gaat maken van een wapen dat hij mee naar school heeft genomen om een stel pestkoppen betaald te zetten.


Seizoen 2 - Afl. 12: Last Dance

Wanneer een vrouw te horen krijgt dat ze leidt aan een hersenaandoening besluit ze samen met haar man een einde aan het leven te maken. Het team moet dit voorkomen in een danszaal waar ze samen een laatste dans uitvoeren.


Seizoen 2 - Afl. 13: Exit Wounds

Het team wordt ingezet om een situatie in het ziekenhuis op te lossen. Een man probeert zijn gewonde broer uit handen te houden van een 'gang'.


Seizoen 1 - Afl. 1: Scorpio

Het team krijgt te maken met een gestoorde man die eerder zijn vrouw heeft vermoord en nu een vrouw gegijzeld heeft. De situatie verslechterd zich wanneer de zoon van de man verschijnt.


Seizoen 1 - Afl. 2: First in Line

Een wanhopige vader komt gewapend samen met zijn dochter een ziekenhuis binnen gestormd. Hij eist dat zijn dochter een hart transplantatie ondergaat waar zij al tijden op wacht. Parker probeert te situatie onder controle te krijgen door het verhaal te vertellen over zijn eigen kind.

Bekijk de spoiler


Seizoen 1 - Afl. 3: The Element of Surprise

Het team helpt een aantal undercover agenten die betrokken zijn bij een grote drugs operatie. De operatie wordt verstoord wanneer een ex-junkie betrokken raakt.


Seizoen 1 - Afl. 4: Asking For Flowers

Een boos familielid van een agent gijzelt een agent. De zaak krijgt een andere wending wanneer aan het licht komt dat de gegijzelde agent niet blijkt wie hij is.


Seizoen 1 - Afl. 5: Who's George

Het team wordt ingeschakeld om een een gijzeling binnen een bank te stoppen. Parker komt erachter dat hij met iemand anders te maken heeft dan hij in eerste instantie dacht.


Seizoen 1 - Afl. 6: Attention Shoppers

De SRU wordt ingeschakeld om de situatie in een winkelcentrum aan te pakken. Een groep gewapende tieners is uit op wraak.


Seizoen 1 - Afl. 7: He Knows His Brother

Het team is op zoek naar een jongen die na een heftige woordenwisseling met zijn vader het bos in is gegaan.


Seizoen 1 - Afl. 8: Never Kissed a Girl

Een jonge man is er op uit zijn strafblad kwijt te laten schelden voor een misdaad die hij niet begaan heeft. Een teamlid van de SRU is op de verkeerde plek, op de verkeerde tijd.


Seizoen 1 - Afl. 9: Planet's Aligned

Een jong meisje word gegijzeld gehouden in een met 'booby trap' volgeplaatst huisje.