Dexter: Dexter Morgan is zowel forensisch onderzoeker als seriemoordenaar

Dexter

Dexter Morgan is zowel forensisch onderzoeker als seriemoordenaar

Afleveringen Dexter seizoen 3

Kies een seizoen: 2 | 3 | 4 | Alles

Seizoen 3 - Afl. 1: Our Father

Maria kondigt aan dat Batista gepromoveerd is naar rechercheur sergeant. Dexter zet zijn zinnen op Freebo, een jongeman die op vrije voeten is na het doden van 2 tieners. Wanneer hij 's avonds op bezoek gaat treft hij de verkeerde en vermoord hij het broertje van Miguel Prado, Oscar Prado. Dexter wordt opgeroepen door de broer van Prado om te verklaren hoe zijn broertje is vermoord. Batista krijgt advies van Maria om Debra van de zaak Prado af te halen. Het team krijgt ondertussen te maken met een dode jonge vrouw, Tegan, de vriendin van Freebo. Aan het eind van de aflevering verteld Rita dat ze zwanger is.


Seizoen 3 - Afl. 2: Finding Freebo

Dexter gaat samen met Rita naar het ziekenhuis om te controleren of Rita echt zwanger is. Miguel Prado raakt geïrriteerd wanneer het steeds langer duurt voor er nieuws over zijn broertje is. Miguel staat er op dat Dexter samen met Rita bij hem komt eten. Dexter gaat op verkenningstocht uit en komt te weten wat het verblijfplaats was van Teegan. Ondertussen heeft ook Debra een doorbraak in de zaak van Prado wanneer ze er achter komt dat de zaak van Prado gelinkt is aan die van het meisje dat dood is gevonden. Dexter vermoord Freedo maar treft even later Miguel Prado..


Seizoen 3 - Afl. 3: The lion sleeps tonight

Dexter treft tijdens het boodschappen doen een man aan die staat te praten met de dochter van Rita, hierop noteert hij voor de zekerheid zijn kenteken. Het blijkt een man te zijn met een verleden. Dexter brengt het team op een spoor waardoor ze Freebo niet meer kunnen linken aan Teegan. Wanneer Dexter de man die hij eerder aantrof in de supermarkt opnieuw aantreft op het strand, besluit hij een eind aan het leven van de man te maken.


Seizoen 3 - Afl. 4: All in the family

Rita verteld samen met Dexter aan de kinderen dat ze zwanger is. Dexter krijgt een nieuwe zaak samen met het team. Na onderzoek blijkt dat de vriendin van het slachtoffer de schuldige is. Rita schiet tijdens haar werk voor de zoveelste keer uit haar slof met als gevolg dat ze ontslagen wordt. Dexter doet een officieel huwelijksaanzoek in het bijzijn van Rita's kinderen.


Seizoen 3 - Afl. 5: Turning Biminese

Dexter krijgt voor het eerste het harde bewijs te zien dat hij een kind krijgt. Dexter opent de jacht op Ethan Turner, een man die in het verleden een vrouw heeft omgebracht. Wanneer Rita met spoed opgenomen moet worden is Dexter niet te bereiken. Hij wordt op zijn praktijken aangesproken door Miguel.


Seizoen 3 - Afl. 6: Sí Se Puede

Tijdens een middag vissen wordt Dexter uitgehoord door Miguel over Ethan. De 'viller' heeft opnieuw een slachtoffer gemaakt, een jonge knul die belangrijk was voor de zaak. Miguel wil dat Dexter een nieuw slachtoffer maakt: Clemson Galt, een man die zijn eigen vriendin heeft omgebracht.


Seizoen 3 - Afl. 7: Easy As Pie

Debra en Quinn gaan samen langs bij mevrouw Owens, de moeder van de jongen die in de vorige aflevering is omgebracht door de Viller. Het team krijgt te maken met een dode vrouw, Lisa Morton. Rita praat voor het eerst over de problemen die zij en Dexter hebben gehad. Miguel schiet uit zijn slof tegen Dexter wanneer hij verteld dat hij Ellen Wolf niet zal ombrengen. Debra heeft na een volle nacht zwoegen eindelijk een doorbraak in de zaak van de 'viller'. Ondertussen maakt Dexter op verzoek een eind aan het leven van Camilla.


Seizoen 3 - Afl. 8: The Damage A Man Can Do

Miguel laat Dexter opnieuw 1 van zijn slachtoffers zien, een rugby speler. Ze observeren hun nieuwe slachtoffer ondere andere in het casino en bij hem thuis. Debra en Quinn krijgen een medewerker van King te pakken en ondervragen hem. Miguel maakt een eind aan het leven van hun nieuwe slachtoffer.


Seizoen 3 - Afl. 9: About Last Night

De vrouw van Miguel komt in tranen thuis bij Dexter en Rita met het verhaal dat Miguel opnieuw niet thuis is gekomen is in de nacht. Het team werkt hard om meer te weten te komen over de verdwijning van Anton. Opnieuw zit King op het bureau om verhoord te worden. Dexter krijgt van Miguel informatie over de dood van Ellen en gaat naar haar op zoek..


Seizoen 3 - Afl. 10: Go Your Own Way

-


Seizoen 3 - Afl. 11: I Had a Dream

-


Seizoen 3 - Afl. 12: Do You Take Dexter Morgan?

-