Dexter: Dexter Morgan is zowel forensisch onderzoeker als seriemoordenaar

Dexter

Dexter Morgan is zowel forensisch onderzoeker als seriemoordenaar

Afleveringen Dexter

Kies een seizoen: 2 | 3 | 4 | Alles

Seizoen 4 - Afl. 1: Living the dream

Rita en Dexter hebben hun handen vol aan hun pasgeboren zoon Harrison. Dexter maakt met opzet een grote fout in een rechtbank waardoor zijn nieuwe slachtoffer, Benito Gomez, wordt vrijgesproken. De inmiddels gepensioneerde Agent Lundy keert terug naar Miami om in zijn vrije tijd aan een zaak te werken. Wanneer Dexter een eind maakt aan het leven van Gomez wordt hij verzocht door Rita direct naar huis te komen. Tijdens zijn rit naar huis overkomt Dexter het ergste..


Seizoen 3 - Afl. 1: Our Father

Maria kondigt aan dat Batista gepromoveerd is naar rechercheur sergeant. Dexter zet zijn zinnen op Freebo, een jongeman die op vrije voeten is na het doden van 2 tieners. Wanneer hij 's avonds op bezoek gaat treft hij de verkeerde en vermoord hij het broertje van Miguel Prado, Oscar Prado. Dexter wordt opgeroepen door de broer van Prado om te verklaren hoe zijn broertje is vermoord. Batista krijgt advies van Maria om Debra van de zaak Prado af te halen. Het team krijgt ondertussen te maken met een dode jonge vrouw, Tegan, de vriendin van Freebo. Aan het eind van de aflevering verteld Rita dat ze zwanger is.


Seizoen 3 - Afl. 2: Finding Freebo

Dexter gaat samen met Rita naar het ziekenhuis om te controleren of Rita echt zwanger is. Miguel Prado raakt geïrriteerd wanneer het steeds langer duurt voor er nieuws over zijn broertje is. Miguel staat er op dat Dexter samen met Rita bij hem komt eten. Dexter gaat op verkenningstocht uit en komt te weten wat het verblijfplaats was van Teegan. Ondertussen heeft ook Debra een doorbraak in de zaak van Prado wanneer ze er achter komt dat de zaak van Prado gelinkt is aan die van het meisje dat dood is gevonden. Dexter vermoord Freedo maar treft even later Miguel Prado..


Seizoen 3 - Afl. 3: The lion sleeps tonight

Dexter treft tijdens het boodschappen doen een man aan die staat te praten met de dochter van Rita, hierop noteert hij voor de zekerheid zijn kenteken. Het blijkt een man te zijn met een verleden. Dexter brengt het team op een spoor waardoor ze Freebo niet meer kunnen linken aan Teegan. Wanneer Dexter de man die hij eerder aantrof in de supermarkt opnieuw aantreft op het strand, besluit hij een eind aan het leven van de man te maken.


Seizoen 3 - Afl. 4: All in the family

Rita verteld samen met Dexter aan de kinderen dat ze zwanger is. Dexter krijgt een nieuwe zaak samen met het team. Na onderzoek blijkt dat de vriendin van het slachtoffer de schuldige is. Rita schiet tijdens haar werk voor de zoveelste keer uit haar slof met als gevolg dat ze ontslagen wordt. Dexter doet een officieel huwelijksaanzoek in het bijzijn van Rita's kinderen.


Seizoen 3 - Afl. 5: Turning Biminese

Dexter krijgt voor het eerste het harde bewijs te zien dat hij een kind krijgt. Dexter opent de jacht op Ethan Turner, een man die in het verleden een vrouw heeft omgebracht. Wanneer Rita met spoed opgenomen moet worden is Dexter niet te bereiken. Hij wordt op zijn praktijken aangesproken door Miguel.


Seizoen 3 - Afl. 6: Sí Se Puede

Tijdens een middag vissen wordt Dexter uitgehoord door Miguel over Ethan. De 'viller' heeft opnieuw een slachtoffer gemaakt, een jonge knul die belangrijk was voor de zaak. Miguel wil dat Dexter een nieuw slachtoffer maakt: Clemson Galt, een man die zijn eigen vriendin heeft omgebracht.


Seizoen 3 - Afl. 7: Easy As Pie

Debra en Quinn gaan samen langs bij mevrouw Owens, de moeder van de jongen die in de vorige aflevering is omgebracht door de Viller. Het team krijgt te maken met een dode vrouw, Lisa Morton. Rita praat voor het eerst over de problemen die zij en Dexter hebben gehad. Miguel schiet uit zijn slof tegen Dexter wanneer hij verteld dat hij Ellen Wolf niet zal ombrengen. Debra heeft na een volle nacht zwoegen eindelijk een doorbraak in de zaak van de 'viller'. Ondertussen maakt Dexter op verzoek een eind aan het leven van Camilla.


Seizoen 3 - Afl. 8: The Damage A Man Can Do

Miguel laat Dexter opnieuw 1 van zijn slachtoffers zien, een rugby speler. Ze observeren hun nieuwe slachtoffer ondere andere in het casino en bij hem thuis. Debra en Quinn krijgen een medewerker van King te pakken en ondervragen hem. Miguel maakt een eind aan het leven van hun nieuwe slachtoffer.


Seizoen 3 - Afl. 9: About Last Night

De vrouw van Miguel komt in tranen thuis bij Dexter en Rita met het verhaal dat Miguel opnieuw niet thuis is gekomen is in de nacht. Het team werkt hard om meer te weten te komen over de verdwijning van Anton. Opnieuw zit King op het bureau om verhoord te worden. Dexter krijgt van Miguel informatie over de dood van Ellen en gaat naar haar op zoek..


Seizoen 3 - Afl. 10: Go Your Own Way

-


Seizoen 3 - Afl. 11: I Had a Dream

-


Seizoen 3 - Afl. 12: Do You Take Dexter Morgan?

-


Seizoen 2 - Afl. 1: It's Alive

Dexter krijgt het benauwd wanneer Doakes' vermoedens over hem steeds sterker worden. Dexter faalt 2 maal bij het koud maken van zijn slachtoffers en de locatie waar Dexter zijn slachtoffers dumpt wordt aangetroffen door 2 schatgravers. Ondertussen gaat Debra weer aan het werk na haar afwezigheid vanwege de Ice Truck Killer. De ex-man van Rita vindt zijn dood tijdens een ruzie in de gevangenis.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 2: Waiting to Exhale

Debra heeft het er nog altijd moeilijk mee dat ze is gegaan met de befaamde 'Ice Truck Killer'. Haar werkt leidt hier onder. Ook zal de jacht worden geopend op 'Bay Harbor Butcher' onder leiding van FBI Special Agent Frank Lundy. Rita confronteert Dexter met zijn betrokkenheid bij de dood van haar ex-man Paul.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 3: An Inconvenient Lie

Dexter zet zijn zinnen op een nieuw slachtoffer: een autoverkoper. Dexter heeft het er zwaar mee te blijven liegen over zijn praktijken in de nacht en gaat in overleg met Rita een programma volgen voor drugsverslaafde. Lundy kiest een team voor de grote zaak van de seriemoordenaar waarop Debra twijfelt of dit wel de juiste zaak voor haar is. Doakes treft Dexter aan bij het spreekuur voor verslaafden waardoor het voor Doakes duidelijk is wat voor geheimzinnige kant Dexter heeft.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 4: See Through

Rita krijgt bezoek van haar vervreemde moeder. Haar moeder is ervan overtuigd dat Dexter iets achter houdt. Ondertussen moet Dexter ervoor zorgen dat hij de slimme FBI Agent Lundy op een verkeerd spoor brengt. De band tussen Lila en Dexter wordt steeds sterker. Doakes gaat achter de dader aan van de schietpartij eerder die dag. Ondertussen zal te zien zijn dat Maria achter de affaire zit met de man van Esmee Pascal.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 5: The Dark Defender

Dexter ontdekt dat de man die zijn moeder heeft vermoord, nog leeft. Doakes en LaGuerta onderzoeken een moord in een boekenwinkel en halen samen herinneringen op over hun tijd samen. De moeder van Rita verteld Dexter hun alleen de laten. Ondertussen verliest Debra het vertrouwen in haar relatie met Gabriel.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 6: Dex Lies and Videotape

Dexter is gefilmd tijdens het schoonmaken van zijn boot in de haven. Hij moet deze video zien te verwijderen voordat iemand de film te zien krijgt. Rita komt erachter dat Dexter en Lila samen uit eten zijn en zet een punt achter de relatie met hem.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 7: That Night A Forest Grew

De 'Bay Harbor Butcher' stuurt een manifest naar de lokale krant waardoor er chaos ontstaat binnen het team van FBI agent Lundy. Wanneer Dexter door krijgt dat Doakes meer te weten komt over het verleden van hem moet hij een plan beramen waardoor Doakes geschorst zal worden bij de politie in Miami. Tijdens een diner met Dexter wordt Lila jaloers wanneer ze te horen krijgt dat Dexter een schoolevenement van Cody (de zoon van Rita) zal bijwonen. Ondertussen zet Debra een punt achter haar relatie met Gabriel en gaat ze verder met FBI agent Lundy.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 8: Morning Comes

Lila zet een deel van haar loft in brand om haar relatie met Dexter te redden. Dexter beseft al snel dat het opgezet is en Lila tegen hem liegt. Doakes dringt het appartement van Dexter binnen en vindt daar de verstopte bloedmonsters van Dexter. Ondertussen krijgt Dexter van Rita te horen dat hij niet meer welkom is bij haar thuis en hij de kinderen niet meer mag zien.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 9: Resistance Is Futile

Doordat Dexter onder toezicht staat van agenten, is hij niet in staat de laatste resten van zijn slachtoffers te ontdoen. Dexter verteld Rita dat zijn affaire met Lila een vergissing is geweest maar Rita kan het hem moeilijk vergeven. Nadat Doakes de bloedmonsters van Dexter heeft gevonden neemt hij contact op met een oude vriend in Haiti om de bloedmonsters te laten analyseren. Het team van Lundy krijgt het vermoeden dat Doakes betrokken is bij 'Bay Harbor Butcher' zaak maar kan hem niet vinden om hem een paar vragen te stellen. Debra en Lundy brengen de nacht samen door en denken erover na om hun relatie naar buiten te brengen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 10: There's Something About Harry

Dexter houdt Doakes gevangen in een hut maar weet nog niet wat zijn volgende stap zal zijn. Doakes geeft Dexter informatie over de doodsoorzaak van zijn adoptievader. Terwijl de FBI nog altijd opzoek is naar Doakes probeert LaGuerta zijn onschuld te bewijzen. Rita en Dexter gaat voor het eerst weer samen naar het strand.

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 11: Left Turn Ahead

Angel wordt gearresteerd voor de aanranding van Lila. Debra onderzoekt het verleden van Lila en ontdekt dat zij een illegale immigrant is. Dexter gaat opzoek naar meer informatie over de doodsoorzaak van zijn vader. Ondertussen staat hij voor een moeilijke beslissing..

Bekijk de spoiler


Seizoen 2 - Afl. 12: The British Invasion

Lila vindt Doakes gevangen in een hut en realiseert zich dat Dexter de 'Bay Harbor Butcher' is. Ze negeert de vraag van Doakes om hulp en steekt de hut in brand. Debra en Lundy proberen hun relatie problemen op te lossen en Dexter verzoent met Rita. Wanneer Lila Rita's kinderen bedreigt zit er voor Dexter maar één ding op..

Bekijk de spoiler