CSI: De hitserie van RTL4, elke maandag om 20:30!

CSI

De hitserie van RTL4, elke maandag om 20:30!

Afleveringen CSI

Kies een seizoen: 10 | Alles

Seizoen 10 - Afl. 3: Working Stiffs

Wanneer 2 ontevreden kantoormedewerkers van een casiono een overval beramen, loopt dit volledig uit te hand. Het team doet onderzoek naar een moord.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 1: Family Affair

Het team onderzoekt de dood van een opkomend jong talent die betrokken was geraakt bij een dubieus verkeersongeval. Ondertussen wordt het team verrast door de terugkeer van Sara.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 2: Ghost Town

Wanneer er 2 lichamen aangetroffen worden in een woonwijk, heeft het team al snel een verdachte op het oog. Ondertussen hebben Al en Raymond de handen vol aan een lichaam, waarvan de organen zijn geknoopt.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 4: Coup De Grace

Het team doet onderzoek naar een schietpartij tussen 2 agenten met dodelijk afloop. Het team moet onderzoeken of de schietpartij een ongeluk was of niet. De zaak wordt bemoeilijkt door het feit dat de schietpartij plaatsvond in een buurt waar het ras anders is dan de neergeschoten agent.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 5: Bloodsport

Terwijl Nick, Catherine en Raymond zich bezighouden met de dood van een zeer geliefd football coach, onderzoeken Sarah en Greg het lichaam dat is aangetroffen in een te water geraakte auto.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 6: Death & The Maiden

Nick en Catherine arriveren in een steeg waar een jonge man in elkaar geslagen is. Langston en Greg zijn vijf blokken verder bezig met een zaak, welke op brandstichting lijkt. Wendy vindt op allebei de plaats delicten DNA van de verdachte. Terwijl het CSI team de puzzel probeert compleet te krijgen, komen ze er achter dat beide zaken met elkaar te maken hebben.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 7: The Lost Girls

Deze aflevering is onderdeel van de CSI crossover, waarbij alle drie de CSI series samenkomen in één groot onderzoek. Klik hier voor meer informatie over deze aflevering.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 8: Lover's Lane

Een bowling toernooi eindigt in een drama, wanneer het hoofd van een lichaam wordt aangetroffen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 9: Appendicitement

Wanneer Nick, Greg en Hodges Henry meenemen naar een motorbar om zijn verjaardag te vieren, ontdekken ze een dubbele moord en diverse verdachten, die de moorden gepleegd kunnen hebben.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 10: Better Off Dead

Het CSI team zoekt naar de waarheid in een recentelijk schietpartij in een wapen winkel. Ze kijken of de zaak iets te maken heeft met de zelfmoord van een jonge vrouw.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 11: Sin City Blue

Het team krijgt te maken met een medisch mysterie, waarbij er organen gevonden worden in een natuur reservaat. Hiernaast heeft het team de handen vol aan een uit de hand gelopen overval.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 12: Long Ball

Het CSI team onderzoekt de mysterieuze dood van een oud professioneel golfer wiens trouw aan het spel hem de dood zou hebben kunnen opgeleverd.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 13: Internal Combustion

Een onderzoek naar twee scholieren, één dood en één vermist, leidt het CSI team naar een wereld van, dodelijke, illegale straat races.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 14: Unshockable

Wanneer een band lid van ‘Rascal Flatts’ geëlektrocuteerd is door zijn eigen gitaar tijdens een concert, moet het team onderzoeken of dit gekomen is door een productie fout of dat er opzet in het spel is.

Bekijk de spoiler


Seizoen 10 - Afl. 15: Neverland

Wanneer een 14-jarige jongen dood wordt gevonden gaat het CSI team op zoek naar bewijsmaterialen. Het team vindt bewijsstukken, die linken naar een oudere zaak, welke reeds eerder is behandeld door het team.

Bekijk de spoiler