CSI New York: Alles over de succesvolle spin-off van CSI

CSI New York

Alles over de succesvolle spin-off van CSI

Afleveringen CSI New York

Kies een seizoen: 3 | Alles

Seizoen 3 - Afl. 20: What Schemes May Come

Het team doet onderzoek naar de moord op drie verschillende mensen. Het team ontdekt dat 2 van de moordzaken hoogstwaarschijnlijk met elkaar in verband staan.


Seizoen 3 - Afl. 21: Past Imperfect

Wanneer de bekende moordenaar Clay Dobson wordt vrijgelaten, als indirect gevolg van de arrestatie van detective Mac Dean Truby, beginnen de problemen voor Mac Taylor. Ondertussen krijgt Stella de uitslag van haar HIV-test.


Seizoen 3 - Afl. 22: Cold Reveal

Taylor denkt dat hij sterk zal staan bij het onderzoek naar hem door Binnenlandse Zaken. Zal Taylor kunnen verklaren wat er is gebeurt met de verdachte, die hij volgde? En zal dit genoeg zijn voor hem, om zijn baan te behouden? Ook Stella zou haar baan kunnen verliezen, wanneer een belangrijke zaak op één of andere manier verbonden lijkt te zijn met haar.


Seizoen 3 - Afl. 23: Comes Around

De carrière van Taylor staat onder grote druk. Kunnen zijn vrienden en collega's hem helpen voor het te laat is? Taylor is van mening dat het voortdurende onderzoek naar Clay Dobson niets anders is dan een media-hype.


Seizoen 3 - Afl. 24: Snow Day

Flack en zijn team nemen met succes 900 kliogram cocaïne en een hoop zware wapens in beslag. Een drugsbaron en zijn handlangers besluiten hun buit terug te gaan halen, wat leidt tot grote gevolgen voor het CSI team.