Castle: Moorden geïnspireerd door de boeken van Richard Castle

Castle

Moorden geïnspireerd door de boeken van Richard Castle

Afleveringen Castle

Kies een seizoen: 1 | 2 | Alles

Seizoen 2 - Afl. 1: Deep in Death

Castle probeert zijn nieuwe roman 'Heat Wave' af te ronden. Hij probeert zijn band met Beckett weer wat te verbeteren. Samen krijgen ze een zaak waarbij ze de moord op een wanhopige en werkloze man op moeten lossen.


Seizoen 2 - Afl. 2: The Double Down

Castle en Beckett concurreren tegen Ryan en Esposito om te zien wie als eerste een openstaande zaak oplossen. Beide zaken krijgen wendingen waardoor de teams genoodzaakt zijn samen te werken om te een oplossing van beide zaken te komen.


Seizoen 2 - Afl. 3: Inventing The Girl

Castle en Beckett onderzoeken de moord op een model tijdens een modeweek in New York.


Seizoen 2 - Afl. 4: Fool Me Once

Castle en Beckett onderzoeken de mysterieuze dood van een Arctische ontdekkingsreiziger tijdens een expeditie. Het onderzoek leidt hen in vele richtingen zoals de CIA en Park Avenue.


Seizoen 2 - Afl. 5: When the Bough Breaks

De vertegenwoordiger van Castle biedt hem een carrière verandering aan, als hij dit aanneemt zal dit betekenen dat hij zal zakelijk zal breken met Beckett. Castle onderzoekt samen met Beckett de dood van een ongeidentificeerde vrouw.


Seizoen 1 - Afl. 1: Flowers For Your Grave

Richard Castle is een beroemde misdaadauteur. Castle heeft circa 26 best sellers op zijn naam staan. Wanneer het succes hem begint te vervelen en hij kampt met een 'writer’s block', wordt hij gevraagd om het NYPD te helpen. De politie van New York zit een moordenaar op de hielen, die zijn inspiratie voor de moorden uit de boeken van Rick Castle blijkt te halen.


Seizoen 1 - Afl. 2: Nanny McDead

Het lichaam van een jonge vrouw is gevonden in de droger van een wasruimte van een appartementen complex. Wanneer Castle en Beckett ontdekken dat de vrouw als Nanny in het gebouw werkt, leidt het onderzoek zich naar een wereld van sex, leugens en vreemde afspraakjes.


Seizoen 1 - Afl. 3: Hedge Fund Homeboys

Een eens rijke tiener wordt dood in een roeiboot gevonden langs het meer in Central Park. Terwijl Castle en Beckett alle puzzelstukjes proberen samen te voegen, proberen vrienden van de tiener het onderzoek naar de dood van de jongen tegen te werken. Wanneer de waarheid boven tafel komt, komt een verhaal van verraad en obsessie naar boven.


Seizoen 1 - Afl. 4: Hell Hath No Fury

Wanneer een lichaam gevonden wordt van een wethouder uit New York welke bezig is met zijn herverkiezing, raken Castle en Beckett verzeilt in de wereld van de vuile politieke spelletjes.


Seizoen 1 - Afl. 5: A Chill Goes Through Her Veins

Een bevroren vrouw wordt gevonden tussen wapeningsstaal op een bouwplaats. De zaak leidt Castle en Beckett naar een jaren oud mysterie en allang vergeten zaak. Castle en Beckett halen opschrikkende zaken boven tafel van het verleden van het slachtoffer. Het onderzoek haalt bij Beckett herinneringen op aan haar eigen verleden, deze geven Castle nieuwe inzichten voor zijn volgende boek.


Seizoen 1 - Afl. 6: Always Buy Retail

Castle en Beckett onderzoeken het Vudon geloof wanneer een immigrant op religieuze manier gemarteld is. Castle leidt dit onderzoek omdat hij voor één van zijn boeken als eens eerder een dergelijke moord onderzocht heeft.


Seizoen 1 - Afl. 7: Home Is Where The Heart Stops

Wanneer een schatrijke vrouw dood gevonden wordt in haar kluis, gaan Castle en Beckett op onderzoek uit. Dit is al de zoveelste roofmoord in de ’high society’ van New York. Castle vermoedt dat de slachtoffers hun moordenaar kenden en neemt Beckett mee naar een chique galabal in de hoop hier de dader te ontmaskeren.


Seizoen 1 - Afl. 8: Ghosts

Castle en Beckett onderzoeken de moord op een vrouw welke verdronken gevonden is in een bad gevuld met motorolie in een hotel. Maar wanneer ze een geheim uit het verleden van de vrouw ontdekken moeten ze een 20 jaar oud mysterie oplossen met de hulp van een misdaad journalist, welke het slachtoffer achterna zat.


Seizoen 1 - Afl. 9: Little Girl Lost

Wanneer er ontdekt wordt dat er een 2 jarig meisje is vermist, wordt Beckett gebeld om te assisteren bij het onderzoek naar de vermissing van het meisje. Ze ontdekt dat de FBI agent welke het onderzoek leidt haar ex-vriend is. Samen besluiten ze hun gevoelens op zij te zetten en met spoed het meisje te vinden. Maar wanneer Castle zich met het onderzoek gaat bemoeien ontstaat er een competitie tussen Castle en de ex-vriend voor de aandacht van Beckett.


Seizoen 1 - Afl. 10: A Death In The Family

Castle en Beckett onderzoeken de moord op een plastisch chirurg die werd vermist welke dood gevonden is in zijn auto. Castle ondervindt zijn vader-gevoelens als Alexis naar haar eerste school feest gaat. Castle verdiept zich in het verleden van Beckett. Hij vindt informatie welke zijn relatie met haar kan verpesten. Dit is de laatste aflevering van seizoen 1!