Bones: Volg het team van wetenschappers aan het Jeffersonian instituut

Bones

Volg het team van wetenschappers aan het Jeffersonian instituut

Afleveringen Bones

Kies een seizoen: 5 | Alles

Seizoen 5 - Afl. 1: Harbingers in the Fountain

Angela's psychiater, Avalon Harmonia, leest de tarot kaarten van Angela en ontdekt dat er meerdere lijken begraven liggen onder een fontein in Washington DC. Angela deelt deze informatie met Brennan en Booth, maar zij geloven er, gezien de bron, beide weinig van. Uiteindelijk vinden ze 12 lijken op de plek waar de psychiater zei dat ze zouden liggen.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 2: The Bond In The Boot

Brennan en Booth onderzoeken het lijk van een man, welke vermoord is om de geheime inhoud van zijn koffer.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 3: The Plain in the Prodigy

Wanneer de resten van een menselijk lichaam gevonden worden langs een treinrails, worden Brennan en Booth op de zaak gezet. De botten zijn van Levi Yoder, een lid van de Amish community, die ongeveer 2 maanden geleden verdween toen hij bezig was met zijn Rumspringa (het ontdekken van de wereld). Ondertussen zit Cam met de stress van het ouder worden. Ondertussen probeert Booth haar te helpen bij het handhaven van Michelle.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 4: The Beautiful Day In The Neighborhood

Brennan en Booth onderzoeken de resten van een man die gevonden is bij een buurtfeest. Politiek en geheime schandalen geven alle buurt bewoners een motief, wat het voor Brennan, Booth en Sweets erg moeilijk maakt. Ondertussen probeert de zoon van Booth een vriendin te vinden voor zijn vader.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 5: A Night at the Bones Museum

Brennan en Booth onderzoeken menselijke resten die zijn verkoold door elektriciteit.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 6: The Tough Man in the Tender Chicken

Wanneer de overblijfselen van een kippenboer worden gevonden, worden Brennan en Bones ingeschakeld. De boer was een dieren activist die op het punt stond een kippenfabriek te erven en had veel vijanden, die allen een motief hadden om hem te doden.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 7: The Dwarf in the Dirt

Booth, die nog steeds problemen ondervindt van zijn hersenoperatie, moet een herkeuring ondergaan bij de FBI. Hij is helaas niet meer zo precies als voorheen. Hij en Brennan onderzoeken de dood van een dwerg die voorheen een worstelster was.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 8: The Foot in the Foreclosure

De opa van Booth, gespeeld door Ralph Waite, trekt tijdelijk bij Booth in om Brennan en Booth te helpen bij het onderzoeken van de menselijke resten, gevonden door een makelaar, die een woning aan potentiële kopers liet zien.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 9: The Gamer in the Grease

Wanneer het stoffelijk overschot wordt gevonden van een professionele gamer worden Brennan en Booth opgeroepen om het onderzoek te doen naar de doodsoorzaak. Het slachtoffer, Steve Rifton, is de enige actieve speler die een perfecte score heeft behaald in een bekende video game. Het team in het Jeffersonian instituut moet hard werken om het aantal verdachten te verkleinen. Ondertussen wisselen Hodgins, Sweets en een stagiaire van het Jeffersonian instituut, Colin Fischer, elkaar af om première kaarten te krijgen voor een nieuwe film.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 10: The Goop on the Girl

Wanneer een, als kerstman verklede man, zichzelf opblaast tijdens een bankoverval worden Brennan en Booth opgeroepen om de man te identificeren en de motieven van zijn daad vast te stellen. Brennan maakt plannen om kerst te vieren in El Salvador, maar haar vader haalt haar over om kerst bij hem en Margaret Whitesell te vieren.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 11: The X In The File

Een vreemde zaak brengt Brennan en Booth naar New Mexico, waar zij de resten onderzoeken van een man die met buitenaardse voorwerpen om het leven is gebracht. Het slachtoffer staat bekend als iemand die geobsedeerd is door UFO's. Hij zou bewijs gevonden hebben die zelfs Booth en Brennan tot nadenken zetten of er geen buitenaards leven bestaat.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 12: The Proof in the Pudding

Dhr. White, gespeeld door Richard T. Jones, en zijn team van overheidsagenten sluiten het Jeffersonain Lab af en eisen dat Brennan en haar team onderzoek doen naar de dood van een ongeïdentificeerd lichaam. Als het team ver in het onderzoek zit, komen ze tot de conclusie dat het hier gaat om de meeste bekende presidentiële aanslag in de geschiedenis. Booth’s baas, Andrew Hacker, helpt hem in te breken in het lab om erachter te komen wat de motieven zijn voor dit onderzoek.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 13: The Dentist in the Ditch

Wanneer een menselijk skelet wordt ontdekt in de loopgraven van een oud burgeroorlog slagveld, worden Brennan en Booth op de zaak gezet. Ondanks de locatie ontdekt Brennan al snel dat de overblijfselen van Dan Pinard zijn, een plaatselijke tandarts. De broer van Booth, Jared, keert terug van zijn reis met verassend nieuws.

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 14: The Devil in the Details

Brennan en Booth onderzoeken een verminkt lichaam. Ze ontdekken dat het slachtoffer een patiënt is van een sanatorium (herstellingsoord voor chronisch zieke patiënten).

Bekijk de spoiler


Seizoen 5 - Afl. 15: The Bones on the Blue Line

Binnenkort!


Seizoen 5 - Afl. 16: The Parts in the Sum of the Whole

Binnenkort!


Seizoen 5 - Afl. 17: The Death of the Queen Bee

Binnenkort!


Seizoen 5 - Afl. 18: The Predator in the Pool

Binnenkort!


Seizoen 5 - Afl. 19: The Rocker in the Rinse Cycle

Binnenkort!


Seizoen 5 - Afl. 20: The Witch in the Wardrobe

Binnenkort!